App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Då gör jag sällskap i denna gruppen igen ;D

Jo, jag har fyra söner födda 07, 09, 11 och 13... Yngsta blir 6 månader om en vecka... Sambon har just gått med på ett sista barn (jag hoppas då på en flicka) och nu börjar tillverkningen då... Blev mäkta överrumplad då sambon hade bestämt att vänta tre år, jag ville köra på, och imorse kom han hem efter sitt nattskift och sa 'vi kör den sista med då! NU!' Har äl 18:e... Har blivit gravida inom två månader efter sista p-piller tidigare. Det blir spännande. Det blir sista barnet. Snart vet vi om vi enbart är pojkföräldrar eller om jag får min lilla flicka också.... Tänk att min underbara man var nöjd efter två barn, men han vill uppfylla min önskan om minst ett av varje kön :) ....och nu kommer dem snart bli fem... (jag har alltid önskat en stor familj!) Hade jag inte kunnat tänka mig fler pojkar hade jag inte gjort fler... Men man kan väl hoppas... Åh, vad spännande!! Håll tummarna nu!! :D

2013-09-06
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader

Skulle också vilja ha ett syskon till min son, men inte för tätt skulle bli stressad av att springa efter en ettåring så att han inte stoppar olämpliga saker imunnen el klättrar och ramlar och samtidigt ha en liten som ska äta hela tiden.fast när de blir större är det bara en fördel att ha tätt, svårt det där. Samtidigt vet man ju inte hur länge det tar att bli gravid nästa gång. Och sedan är han så underbart snäll sover hela natten och somnar lätt. Man kan nog inte ha så tur igen

2013-09-09
dodge41
dodge41

Hehe jaa jag håller med! Inget tjat men lite uppmuntrande ord då och då :-). Det är väll inte så stor skillnad på att ha 3 barn eller 4, eller? Om de två andra är äldre så hjälper dem väll till lite också kanske.

2013-09-08
Mullvad112
Mullvad112
Barn på 2 år och 2 månader

Linda82f: syskon är det värdefullaste man kan ge barnen! Min mamma födde syrran och mig '82 och '84. Sedan kom bröderna '92 och '03... Visst är vi syskon men inte alls lika nära som jag och syrran. Stå på dig. Att han har två sedan innan påverkar inte att DU vill ha syskon till ditt barn.
Det jag lärt mig genom de senaste tre förhandlingarna är att du ska lyfta fram alla positiva detaljer! Klaga inte, gnäll inte, tjata inte. Påpeka det positiva och vänta ut honom. Få honom att längta själv :)
Män går med på det mesta så länge dem tror att det var deras egna idé. Hihihi..
*med glimten i ögat!*
Lycka till!!

2013-09-08
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader

Mullvad112: vad kul! Säg till din sambo att två barn är lättare att sköta om än ett! De leker med varandra och har alltid en vän hemma.
Lycka till!!

2013-09-07
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader

Åh vad härligt med så stor familj! Jag har också alltid önskat det. Fyllde också 29 nu i somras och vill försöka skaffa första syskonet till min lilla knodd. Dock börjar min sambo tveka lite nu (han har varit pappaledig i ca en månad och inser nu att det är liite jobbigt med barn :)). Men han är ju också inställd på stor familj och han är dessutom äldre så man kan ju inte vänta för länge heller.

Har äl den 19 så då blir det till att han har bestämt sig för om han vill vänta eller inte...hoppas att han också känner sig säker tills dess.

2013-09-07
Mullvad112
Mullvad112
Barn på 2 år och 2 månader

Hanifa247: jag fyllde 29 för en månad sedan. Fick första barnet en vecka innan jag fyllde 23 år.
FruDalefalk: jag ska köpa äl-stickor för första gången nu och sexa på tills de ger utslag, då väntar vi och hoppas tjejerna hittar ägget :) men ska säga åt sambon att duscha varmt också då!! Hihi...
Osisen: känner mig redan mäktig med fyra killar! Fem styckna skulle väl få mig att bli hulken, hahaha... Är stolt över mina grabbar. Pojkarna själva frågar efter prinsessan...
De säger att pappa är kungen, mamma är drottningen, att alla fyra är prinsar men det fattas en prinsessa...

Tack för alla tummar och lyckönskningarna! Det värmer :)

2013-09-07
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader

Spännande! Lycka till! Håller tummarna :)

2013-09-07
Hnoss
Hnoss

åh så spännande! hoppas han lyckas skaka fram en liten tjej bland alla pojksperimer ;-)
å andra sidan är det ju jävligt coolt med fem grabbar åxå :-D
det är ju en hel första femma passar bra till nhl karriärerna!

2013-09-07
osisen
osisen

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-09-07
osisen
osisen

Lycka till!! Hur gammal är du och när började du med barn? Vill oxo ha 5 barn men känner att jag inte komer hinna. Är 32 och har en bebis :)

2013-09-06
hanifa247
hanifa247

Lycka till :)

2013-09-06
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Tack!
Måste säga att jag knappt kan föreställa mig en dotter längre.. Skulle kännas konstigt att föda annat än en pojke, hihi.... Men det visar sig!
Kanske skulle döpa henne till 'skrällen' i så fall...

2013-09-06
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...