App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

opålitlig mamma

Var hos min mamma och hälsade på med sonen 12veckor gammal. Har haft förtroende för henne innan, men nu två jobbiga händelser. Ibörjan på veckan tog hon ut honom på promenad, det blåste kalla vindar och var kyligt. Hon hade på honom en tunn pyjamas och ett litet lakan över benen, de var ute i45min och efter en halvtimme inomhus var han fortfarande iskall! Idag lade hon honom på deras säng nära kanten och gick för att svara i telefonen. Jag påpekade det och hon gick tillbaka och ställde sig framför honom och fortsätter prata i telefonen. Nu mår jag dåligt över det som hänt. Nedkyld och kunnat ramla ner på golvet!

2013-09-06
dodge41
dodge41

Hade också blivit ledsen å tvivlat på min mammas kompetens att ta hand om sitt barnbarn om jag va i din sits. Å visst e man känslig som nybliven föräldrar men, men kom igen. Ens barn blir ens värld. Inte ont får någonsin hända sitt barn å de räcker ibland med nån liten grej, typ sätter maten i halsen, å man blir rädd å inser att ens barn kan råka illa ut här i världen. Min värld skulle rasa sönder om de hände mitt barn nåt, tar för givet att de e nåt ni alla känner också. Å de e väl klart som fan att ni inte vill att ert barns säkerhet ska äventyras. Stå på dig. De du känner e inte fel, du har rätt att må å känna som du gör å ingen har rätt att säga att du har fel eller överdriver. De e dina känslor å de e ditt barn.

2013-09-07
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Och han är annars en väldigt rörlig bebis och det vet hon.
Vi överlevde svar : ja men varför chansa!
Vår förlossning går att läsa om iforomet under rubriken"lång vattenavgång"
Om nu någon tycker att det inte har att göra med händelsen med mamma, så säger jag bara att om man varit med om något jobbigt blir man extra"vaksam"och känslig ett tag efteråt!

2013-09-07
dodge41
dodge41

Det är väl extra känsligt eftersom det här är första barnet och vi var med om en jätte jobbig förlossning. De var så mycket fel och brister kring vår förlossning.vi vågar nog inte skaffa fler barn, vi hade stor tur med att bebis mår bra.

2013-09-07
dodge41
dodge41

Så dålig kan hon ju inte vara med barn som du upplever det. Du lever ju.

2013-09-06
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 1 år och 10 månader

Opålitlig är väl lite att ta i, tycker jag... Min mamma är tvärtom, hon håller barnen för varma istället.. För många och tjocka filtar... Alla gör olika.
Skicka med varmare filtar då! Och min erfarenhet efter fyra barn, så vänder sig inte bebisar vid tolv veckors ålder, så tror inte han hade ramlat ned...
Kallar du dessa två incidenter för jobbiga så lär du ha det tufft när barnet växer upp. Jag brukar vara finkänslig här inne, men jag tycker att du överreagerar.
Tala bara om för din mamma hur du vill att hon ska göra istället. Men opålitlig tycker jag inte är rimligt att kalla henne.

2013-09-06
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Diskutera lugnt och sansat med henne om vad du vill. SÄkerheten kommer först!

2013-09-06
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...