App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ONT !

Hej jag är gravid i v 36 (36+0) och har den senaste tiden fått ONT när bebis rör sig. Speciellt neråt, det blir liksom ett tryck nedåt, svider i underlivet, hugger i ljumskarna osv. Får så när bebis rör sig, känns som att den borrar sig neråt. Ibland får jag sammandragningar efter eller under tiden. Är det kanske fixering på gång eller vad? Är det fler som har så ? Det gör verkligen ont :s

2013-09-05
Kallunkan
Kallunkan

Jag hade så under tiden bebis fixerade sig, men kom även tillbaka till och från fram tills förlossningen.

2013-09-05
Hnoss
Hnoss

Åh underbart då ^^ tur att det inte håller på hela tiden, då hade jag blivit galen tror jag! Nä jag har foglossning och har haft sen v 8, den är värre nu men känns på ett annat sätt i bäcken och ryggen. Det ska inte va smärtfritt att baka bullar i ugnen :)

2013-09-05
Kallunkan
Kallunkan

Det kan vara foglossning också. Är bara i vecka 34 så ingen fixering i sikte, men väldiga hugg i ljumskarna och underlivet ändå.

2013-09-05
ChildofJune
ChildofJune

Så har jag haft båda graviditeterna när bebis fixerat sig.. Höll la på från och till i två dagar eller så, men sen fortsätter det ila och ibland kännas riktigt obehagligt när huvudet trycker neråt ända fram till förlossningen..

2013-09-05
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Tack för snabbt svar! Okej hur länge höll det på?

2013-09-05
Kallunkan
Kallunkan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...