App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Miniform?!

Har nån testat Miniform? Funkar den? De säger att det tar lite tid innan den verkar typ en vecka. Hur var det för er?

2013-09-05
arwid
arwid

Minifom ska ju sönderdela den luft som finns i tarmsystemet så att det blir lättare för barnet att få ut den själv, och man vet ju faktiskt inte vad kolik beror på, så att den inte hjälper alla med magproblem är väl inte så konstigt? Den hjälpte vår tös iaf. Hon hade två riktigt skrikiga kvällar med uppenbar magknip (sen vad det beror på kan ju vara olika) och vi testade dropparna och efter några dagar märkte vi att hon hade lättare för att få ut luft och hon mådde mycket bättre.

2013-09-12
ChildofJune
ChildofJune

Har gett min dotter det tills hon blev 2,5 månad. Höll sedan upp för att se om det fick bra ända. Men fick börja igen nu när hon är 3 månader. Så nu är allt i ordning igen inga fisar som gör ont så hon skriker :)

2013-09-12
Vero7
Vero7

Menar du Minifom mot kolik? Testade utan effekt. Barnläkaren på neonatal sa att den samt Sempers magdroppar båda saknar effekt mot kolik men att det brukar kännas bra för föräldrarna att känna att de gör något men att det bara är att man stoppar i barnet kemikalier i onödan. Har dock vänner som menar att det fungerat, men inte för oss.

2013-09-05
LCorn
LCorn
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...