App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nervsmärtor?

Är gravid i vecka 34 och igår upplevde jag en läskig smärta. Stod ute och pratade med grannen, när jag känner hur bebisen rör sig lite som vanligt, men då plötsligt strålar det som nervsmärta ner i ena ljumsken, och hade jag inte reagerat och lagt tygnden på andra benet så hade nog benet vikt sig under mig. Smärtan var liksom inte det mest akuta, så ont gjorde det inte, utan det var känslan av att benet inte höll mig uppe. Nu under förmiddagen så har jag mer molande värk som känns mer lik den som jag upplevde igår, och i båda ljumskarna. Har dock inte upplevt att benen ska vika sig. Har foglossning också och brukar ha som mest ont i ljumskarna, men detta är inte samma typ av värk. Försökte googla på nervsmärta gravid, men hittade inget direkt. Vet inte om det spelar roll, men vet att bebisen ligger med huvudet neråt, inte fixerat naturligtvis, men neråt och har legat så ett par veckor utan att vända sig tillbaka (känner ju skillnad på sparkarna under revbenen och de mindre rörelserna som sker nere i livmodern. Någon som varit med om liknande? Blir smått frustrerad då jag bara blir mer och mer isolerad och inte vågar gå ut själv längre (har ju en 2½ åring hemma bortsett från 15 timmar/förskolan) dels eftersom jag inte orkar så mycket pga av foglossningen och för att jag även har lätt till yrsel pga lågt blodtryck, trycket mot livmodern och lågt järnvärde. Är livrädd för att jag ska fall ihop ute när dottern är med mig... så kommer detta också?

2013-09-04
ChildofJune
ChildofJune

Min bebis har legat med huvudet nedåt sedan vecka 20 och jag upplever ofta smärta som du beskriver. Men jag tycker att du ska maila din bm om du är orolig.

2013-09-04
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

Jag var hos bm igår och hon kände att bebisen ligger neråt, men fortfarande högt upp... men får läsa lite om fixering och se om det stämmer in :-)

2013-09-04
ChildofJune
ChildofJune

kan det vara att bebisen fixerar sig möjligtvis? den kanske kom åt någon nerv. har inte känt av något sånt själv men har läst att när den fixerar sig så kan de stråla o kännas obehagligt

2013-09-04
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...