App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

hjälp känner mig inte attraktiv längre

hur ska jag få gubben o vilja ha mig? är i 5månaden o han vill inte ha sex han vill varken ta på mig elr mysa längre. om jag försöker ta intiativ till sex så blir han sur o stöter bort mig. känner mig så oattraktiv o äcklig o tjock o bara allmänt ensam. hur får jag han till o vilja ta på mig o så? de ända han ger mig är en puss på morgon o kväll o han har nästan slutat säga att han älskar mig. innan sa han det typ varje timme o nu hör jag det knappt 2 ggr om dagen. hjälp mig :(

2013-09-04
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 3 år och 3 månader

har pratat me han nu o han är bara utmattad o jätte trött då han bara har haft semester 2 veckor på ett år. så det löste sig. han orkar bara inte men han sa att han tänder på mig men inte har lust bara. :)

2013-09-04
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 3 år och 3 månader

Samma här som Marta, killen vägrade ha sex enbart för att de va konstigt tyckte han med ett barn i magen de fick han o känna sig väldigt obekväm, men vi leker med varandra på andra sätt haha. Tycker du ska ta o ge din sambo lite tid, de kan kännas konstigt för han kanske.

2013-09-04
batgirl
batgirl

tvinga inte honom till sex, min sambo kände sig obekväm med en bebis mellan oss, som rörde sig i magen. visst blev jag frustrerad ibland, men då är det bara å fixa det på egen hand, spänningen minskar och det blir bättre. prata om hur du känner. tycker också 2 ggr om dagen är bra, vissa får inte höre det ens en gång..

2013-09-04
martamnich
martamnich
Barn på 2 år och 10 månader

förklarde för han härom dagen hur ja kände men hans svar va men vi myser väll. o då sa jag nä vi sitter lixom på två olika ändar av soffan o vi äter aldrig ihop o när vi ska sova så vänder han sig om med ryggen mot mig. o de ända gångerna han rör mig är när han pratar me magen. :/ får försöka på nytt sen igen.

2013-09-04
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 3 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...