App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vänja av amningsnapp? Tips?

Har använt amningsnapp pga av såriga bröstvårtor men vill nu försöka vänja bort den så man slipper allt pill. Ibland går det hur bra som helst men oftast vill han inte ta tag ordentligt, suger bara i några sekunder och sen släpper... Någon som har tips på hur man ska göra?

2013-09-02
Blery
Blery
Bebis på 17 månader

Jag hade amningsnapp i en månad ca då dottern inte tog ett bra grepp. Vi övade en vecka utan på dagarna och hon tar bäst grepp när vi ligger ner. Hur smidigt som helst!

2013-09-15
hejlinda
hejlinda

Amningsnappen hjälper även när man fått blåsor och har så ont så att man inte vill amma alls... Funkade jättebra och all smärta försvann efter bara några dagar :) dom har nog inte uppfunnit en amningsnapp för att ge mjölkstockning....

2013-09-07
Blery
Blery
Bebis på 17 månader

Vi tränade utan amningsnapp först på dagarna vid varje amning, började med napp, tog bort den och fortsatte. I början gick det ibland, ibland inte, men vi fortsatte träna. Om jag kände att han fick fel tag så stack jag in ett lillfinger i hans mungipa för att börja om. Tillslut fungerade det helt vissa amningstillfällen, då körde vi även utan på natten. Det tog ca tre veckor sedan gick det utan varje gång. Trägen vinner! Lycka till!

2013-09-02
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...