App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

sovrutiner?

Hej på er! Jag har en son på 6 månader som ännu inte har några som hellst rutiner när det gäller sömnen. Håller på att bryta ihop! Så fort jag tror att han kommit in i en bra rutin så ändrar han igen. Hur gör man för att få ungen att sova? Han somnar vanligtvis mellan 21-23 på kvällen, vaknar upp till 3 gånger på natten och vill äta (skriker hysteriskt om han inte får flaskan) och sen upp igen vid halv 6. Har försökt få honom mera mätt innan han ska sova, men han ratar välling så fort han märker att det är just det i flaskan. Försöker just nu ge honom gröt på kvällen men inte ens det håller honom mätt genom natten. Han slutade frivilligt amma för ca 1 månad sen och då började han även sova i sin egen säng hela natten, med undantag för de stunder han är vaken för att äta. Och försöker vi lägga honom i vår säng på natten börjar han skrika. Ser ingen lösning just nu, är totalt inne i trött-dimman! Någon som har några bra tips eller knep?

2013-09-01
Anna1222
Anna1222

har samma problem med nätterna, hon vill inte heller ha välling, gröt hjälper inte.. men med nattningsrutiner måste du vara bestämd, vi kör med bad varje kväll, det lugnar henne, mys och amning sen sover hon oftast vid 20. första veckor var jobbiga, men det är bara att stå ut, lycka till

2013-09-02
martamnich
martamnich
Barn på 3 år och 10 månader

Han får lunch i form av barnmat och gröt morgon och kväll. Han får smaka på allt vi äter och då får han äta så mycket han vill. Så det bör ju hålla honom något så när mätt... När jag ammade fick han ligga brevid mig, men när han inte ville längre så tyckte jag att det var dumt att ha honom i våran säng då jag tror att man stör varandra då.

2013-09-02
Anna1222
Anna1222
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...