App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Utan blöjan!

.. En trött tjej somnade i soffan för en timme sen.. Hann inte byta om ifrån trosan till blöjan.. Men har märkt att hon alltid e torr efter natten.. La en handduk i sängen, så får vi se imorgon bitti :) hon har blöjan dagtid men vill allt oftare ha trosor.. Händer fortfarande olyckor.. Men de är väl ett steg i rätt riktning :)

2013-09-01
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Känner igen dilemmat. Vår lilla är  blöjfri om dagarna, men sover med blöja. Oftast är blöjan torr på morgonen, men det är ju så bökigt att tvätta madrasser -även om det bara skulle bli en gång i veckan eller varannan vecka... På förskolan har hon "trainingpants", men hon har hittills aldrig ens kissat i dem på förskolan, det funkar ännu bättre där än hemma. Hemma kissar hon nästan alltid på rätt ställe, men gömmer sig och bajsar i trosorna ungefär varannan gång... Men nåja, det kommer väl att ordna sig det också. :)

2013-09-02
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 7 månader

Gud va duktig hon är!!

2013-09-02
babybo
babybo

Hon är två :) dagtid är lite knepigare än natten här ;) hade tänk gå henne blöjfri under sommaren.. Men tyvärr blev den inte som vi tänk så inte haft mkt ork.. Vi får se nu.. Hon säger ifrån allt oftare när hon e kissi o bajsi :)

2013-09-01
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...