fryst chokladcheesecake?????
Efter att Trillian79 har tipsat om chockladcheesecake så blev jag ju sjukt sugen och tänker därför göra en till kalaset istället för tårta! MEN ska man använda smält choklad eller kan man använda kakao? Eller ska man använda philadelphia marabou? Å när ni gör bottnen, kör ni den i ugnen först? Är det så man ska göra för att få den sådär sjuuuukligt god? Innan har ja bara krossat digestive i botten å hällt allt på men såg i ett recept att en hade lagt den i ugnen i 10min på200 grader, å blandat digestiven med smör. Sen självklart låtit den svalna då ;) kan jag göra den idag och spara den i frysen till på söndag? Jag är ju hemma å vabbar idag men kommer antagligen gå till jobbet imon och har itne lust att stå hela lördagen å baka. Jaja.. nu ska jag gå å knåda bulldegen iaf så vi får dem avklarade ;O

Leila lindholm har ett bra recept annars. Finns på recept.nu. Den blir supergod :)

Tusen tack!

lisessa har du något bra recept jag kan få? du som brukar baka :P
hur gör du med bottnen?
tack alla för hjälpen!:P

Tyvärr kan jag inte svara på det där med chokladen, men jag kan säga att det går super att frysa in den till på söndag. Det är det smarta med cheesecake att de hålls där inne :)
Brukar göra olika cheesecake's men just choklad har jag aldrig gjort, kanske värt att testa ;)

jasså.. oh de som är så goda.. :P

eller vem som helst... :D

??? HJÄLP!
Trillian..... eller catpuss.. för du har säkert åxå massa tips.. ;)
