App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Rörd till tårar

Vill bara hylla min sambo lite. Jag fyller år snart och sambon kunde inte vänta med presenten så jag fick den redan ikväll. Jag fick en dag att åka iväg å shoppa utan att behöva tänka på barn eller sambo, bara tänka på mig själv. Det var ett kuvert med pengar i och ett fint kort å i den hade han skrivit så fint att jag får unna mig själv nya kläder, och att han å bebis kan ta hand om sig själva. =) Blev så rörd för då insåg man hur lite man faktiskt unnat sig själv, de e ju en självklarhet att barnet å familjen går först, ens egna behov bryr man sig knappt om länge. Sambon sa att jag gnällt så mycket om att jag inte har kläder som passar längre så han tyckte att jag absolut skulle ta tiden att leta efter nåt till mig själv, å de e förbjudet att jag kommer hem med saker till honom eller lillkillen. Längtar till att få gå runt i en butik utan stress, utan att ha en vagn att skjuta på, att bara koncentrera mig på mig själv (fast jag vet att jag ändå inte kommer kunna göra de, kommer ha mina två guldklimpar i tankarna ändå =) sen kanske de ändå råkar smyga in nåt i deras garderober för jag tycker ändå bäst om att ge än att få =p) Det var en härlig present och det är inte ofta jag blir rörd till tårar. =)

2013-08-29
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Ja ibland lyckas han överraska rejält. =) Känner mig lyckligt lottad som har en man som vill glädja mig så, känns som att de finns så många här som e missnöjda i sina relationer. =(

2013-08-29
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Men gud vilken underbar man du har! Det där måste ju vara den bästa presenten en småbarnsmamma kan få :)

2013-08-29
Liisa89
Liisa89

Åh vilken fantastisk present! :) Häromdagen va vi nere i stan och jag unnar mig aldrig längre men tummade på 2 fina toppar men näe sa jag.. Sambon ger mig hans kort, sa bara KÖP och gick sen ut och vänta med sonen! :) Sånt gör en så glad! Hoppas du får en bra dag när du ska shoppa! :):)

2013-08-29
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...