App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gå ner i arbetstid?

Någon som vet hur det funkar om man vill gå ner i arbetstid? Just nu jobbar jag 75% men jag trivs inte på mitt jobb. Vill helst va hemma med mitt barn!

2013-08-28
regiiina
regiiina
Barn på 3 år och 6 månader

Tyvärr så har jag inga bra chefer och min kollega snackar skit om mig till en av dom. Och en av dom vet hur det är då jag för ett par månader sen började gråta och fick en panikattack när kollegan stog och snackade skit om mig med en annan kollega när jag stog 1 meter ifrån. Så dom bryr sig helt enkelt inte.. Tror jag ska fråga om jag kan gå ner i tid men är rädd att dom inte vill det..

2013-08-29
regiiina
regiiina
Barn på 3 år och 6 månader

Har du tagit upp detta m din chef? Tänker på kolllegan som mobbar. Ingen ska ju behöva misstrivas på jobbet, men spec inte pga en kollega som mobbar. Hallå, e vi vuxna eller?! Gör hon så mot dig o du byter jobb så kanske hon gör d mot nästa kollega oxo. Ta upp m din chef att du misstrivs på jobbet. D e hennes/hans jobb att se till att det är god o trivsam arbetsmiljö.

2013-08-29
Adde86
Adde86

Jag kollar regelbundet efter andra jobb, har sökt ett par jobb och till och med varit på en anställnings intervju med tyvärr inte fått något.. :( Att jag inte trivs på jobbet är för att jag känner mig så himla stressad hela tiden och dessutom har jag mycket ångest. Sen har jag tyvärr blivit mobbad av en kollega också..

2013-08-29
regiiina
regiiina
Barn på 3 år och 6 månader

om du inte har föräldradagar kvar, får då kan de inte neka dej ledigt. Om du inte har inkomst 5 dagar/vecka och barnet är över 1 år så förlorar du din SGI vilket kan bli mkr kostsamt om du skulle bli sjuk eller få fler barn.

Kanske bättre att fundera på alternativa arbeten om du inte trivs. Kanske dagmamma till ditt eget + andras barn? Så för du en inkomst samtidigt som du är hemma med barnet.

2013-08-28
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...