App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bristningar

Jag fick mkt sprickningar under graviditeten. Trodde jag skulle slippa men så kom en liten, liten o spred sig till slut som en vägkarta över min mage. Problemet e nu att de kliar fruktansvärt, 4 1/2 månad efter förlossningen. O vi ska inte tala om hur magen ser ut nu. No more bikini för min del! Andra som har kliande bristningar? Hittat något som hjälper?

2013-08-28
Adde86
Adde86

Hej! Wendelas havandeskappolja är super bra! smörjde in mig slaviskt morgon och kväll i 7månader från brösten till knäna. fick inte en bristning. plus när de kliade lite på magen så lugnade de ner sig direkt. kanske kan vara något för er med kliande bristningar? för de funkar även ha ett ärr jag har som kliar, smörjer jag med denna olja så slutar de. ett litet tips iaf:-) kram till alla!

2013-08-29
EmmaSa
EmmaSa

Det hjälte med ekologisk olivolja för mina :D Slutade klia rätt snabbt faktisk!

2013-08-29
Sandra550
Sandra550

Tänk på att alla förstår vad bristningarna kommer ifrån och tror inte någon skulle bry sig om en annans bristningar:) vet ju själv när man ser någon med det att man genast förstår att det kommer från en graviditet! Försök se det som ett minne istället:) spår av då era barn låg i magen, bland det bästa som finns:) lättare sagt än gjort men det bästa är att försöka acceptera dom och leva med dom! Tänk ändå vad man gått igenom, helt legitimt att ha bristningar då tycker jag, ni har ju gjort ett sjuhelvetes bra jobb:)

2013-08-29
andreafure
andreafure

Oj. 24 år! :/ Jag tror absolut inte att jag är strandens centrum när jag badar, men ,som flera av er redan skrivit, så känner jag mig inte bekväm i min egen kropp. Ingen av kvinnorna i min familj(utom min mormor som födde 7 barn) har bristningar. Så d känns lagom kul att jag blev den som fick d. Jag smörjer med mini derm salva men d hjälper bara när d precis är nysmörjt o sen efter nån min så börjar d klia igen :( d e så jobbigt, spec när jag vaknar av att d kliar o inte kan komma till ro o somna om pga d. Använde BioOil under graviditeten o den hjälpte inte ett dugg. Men kanske att d hjälper nu i efterhand när bristningarna slutat sprida sig. Får testa igen!

2013-08-29
Adde86
Adde86

Håller med Lina. Jag hade inga bristningar fram till v 40, v 41 började jag få och i v 42 var där massor :o

2013-08-28
minstjarna
minstjarna
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...