App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ont i övre delen av magen?!

Hej! Jag har i någon dag nu haft lite ont i övre delen av magen, alltså typ precis under brösten, men bara på höger sida och inte hela tiden. Nån som har nån aning om vad det kan vara? Jag tänker mig att det kanske blir ömt för att göra plats för bebisen (har just gått in i v 25)?

2013-08-26
ElinorI
ElinorI

Jag hade jätteont i nedre revbenen på höger sida sista veckorna. Kändes som att de var brutna och emellanåt när jag låg eller satt ner så kunde jag knappt andas pga smärtan. Detta kändes även under förlossningen och jag stod nästan inte ut med att göra ctg och behöva halvligga på rygg i sängen, inte pga värkarna utan pga smärtan i revbenen som gjorde mkt ondare än värkarna! Men så fort bebis var ute så försvann all smärta i revbenen totalt. Så skönt!

2013-08-27
Hnoss
Hnoss

Jag ringde till bm idag. Hon tyckte jag skulle komma in på koll för att utesluta havandeskapsförgiftning eftersom det kan ge liknande symtom. Blodtryck såg bra ut och så även urinprovet, lyssnade på bebisens hjärta också som även det lät som det skulle. Hon kunde inte säga vad som var fel, men kunde i alla fall inte se att det skulle vara någon fara för bebis :)

2013-08-27
ElinorI
ElinorI

Jag har haft ont bak i ryggen också. Bara på höger sida och det brukar vara så att gör det ont i magen så gör det även det i ryggen. Måste ju ha med varandra att göra.

2013-08-26
ElinorI
ElinorI

Dina revben håller på att luckras upp, det är bara att stå ut, vet att det är jobbigt men det går över snabbt!! Håll ut vännen!

2013-08-26
ungmamma1994
ungmamma1994

Hmm, kanske skulle kolla med bm imorron och höra vad dom säger. Blev lite orolig att det skulle vara något farligt :(

2013-08-26
ElinorI
ElinorI

Gallsten? Jag fick gallsten när jag blev gravid och opererade bort gallan ett par månader efter förlossningen. Läkaren sa till mig att det är vanligt att gravida får gallsten.

2013-08-26
Sara1990
Sara1990

Nerv i kläm?

2013-08-26
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...