App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sovrutiner

Hur går era bebisars sovrutiner till? Min son är nu 4 1/2 månad. Han växer så d knakar o blir ju tyngre så klart. Sen dag ett har han kännt sig tryggast i min famn (så klart) o att somna på egen hand har aldrig fungerat riktigt. Nu när han har passerat 7 kilo känner jag att det blir väldigt tungt att bära på honom inför varje sovstund. Ben, rygg o axlar värker. Att bara lägga honom i sin spjälsäng fungerar inte. Han gråter hysteriskt o försöker sätta sig upp. Jag har oxo försökt att han sover i sängen o att jag ligger tätt bredvid honom men d köper han heller inte. Hur har ni fått det att fungera med vilan. Ikväll tog d en timme innan han somnade för att han vaknade varje gång jag la ner honom. Jag är helt sluuuuuuuuut!

2013-08-25
Adde86
Adde86

Linah: vi har en gonatt cd från 'min skattkammare' den har jättemysiga låtar. Men hittills har han inte brytt sog om dom, om han inte är i famnen på mig. För då funkar allt. Än en gång har han nu lyckats somna på sängen, utan att jag behövt bära. Men så ska nåra ungjävlar (utsäkta ordvalet) köra sina jäkla mopeder precis utanför sovrumsfönstret. Har lust att gå ut o kasta en stor sten på var o en av dom. Dom chippar sina mopeder o bara åker runt, runt o gasar som fan. Precis när han somnat. Jävla ungar!

2013-08-26
Adde86
Adde86

Samma sak här, fast hon är nu 7 mån och över 9 kg tung. Jag brukar vänta med att vagga tills hon är riktigt trött för då går det ganska fort, haha :)

2013-08-26
minstjarna
minstjarna

Tumme upp!! :):)

2013-08-26
jessicamalin
jessicamalin

Fjärde ggn o han somnar på sängen bredvid mig. Han har sin snuttis, napp och håller i min tumme samtidigt som jag gungar, nynnar o klappar på huvudet. Han somnade på 10 min. Vågar jag ropa hurra?! :)

2013-08-26
Adde86
Adde86

Håller tummarna!! :)

2013-08-26
jessicamalin
jessicamalin

Jag gungar och sjunger o nynnar o all möjligt. Men problemet e att han e tung o jag har ont. Men. Nu har jag lyckats, två gånger idag, att få honom att somna bredvid mig i sängen. Jag tänkte inte på d förut, men han har en svag punkt, nämligen att man klappar honom på huvudet. Så d har nu gått två gånger. Jag hoppas nu, hoppas, hoppas, ta i trä, att d kan bli vår nya rutin. Somna i sängen, bredvid mamma eller pappa.

2013-08-26
Adde86
Adde86

Min är exakt likadan och har vart sen han föddes. Har aldrig somnat utan att det måste gungat, vaggat o vyssat. Förut somnade han alltid när vi gungade babysittern och sen flytta över. Nu somnar han i famnen när vi sitter i soffan och gungar o vaggar. Han sitter då i famnen. Ni har säkert testat det men de är de enda som funkar här..

2013-08-26
jessicamalin
jessicamalin

Jag har det så oxå han vägrar somna så i sängen. Så pålvällen efter 8 så brukar vi numera gå ut och gå med barnvagnen och somnar för det mesta efter 5 min han brukar vara väldigt trött då sen är det bara att lyfta över till sängen innan fick vi hålla på hel kvällen att vaga i sele amma osv. Han Börjar få rutiner vaknar vi 6-halv 7 somnar 2 h runt tio sover 1-2 h på em vid 4 tiden och somnar vid 8-10. Tyvärr har han börjat vakna mer på natten för mat och snuttning men hoppas det bara är en fas nu längtar jag tills jag får ge välling och han tar flaska och äter vanlig mat

2013-08-26
Idussen
Idussen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...