App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Då var mamma dagarna slut

Har endast 2 veckor kvar på höga nivån men ska sparas till behov. Lillen börjar helt på dagis nu på måndag och jag kommer att börja på rullande schema från och med v.38, men kommer att vara tillgänglig tills dess. Känner mig ändå lite lättad, jag älskar min dotter med hela mitt hjärta och själ och jag vet att barn är ett stort ansvar, så därför känner mig så lättad att lillen börjar den stora tjejen jag vet att hon är. Hon är en sådan aktiv livlig tjej som vill se, röra, smaka på allt så ska bli så skönt att få lite extra stöd ☺ Men vad jag kommer ändå att sakna henne, hon är hela min värld även visa dagar som vi kraschar ihop. Så detta var bara för att lägga mitt hjärta så kom inte med spydiga kommentarer för jag vet att jag är den bästa mamman till min tjej. Puss på er

2013-08-23
babybo
babybo

Skönt att höra att man inte är ensam. Du är så snäll för att skriva till mig känns mycket bättre. Jag kommer att ta dagarna som det kommer och hoppas bara att allt löser sig för oss :-)

2013-08-25
babybo
babybo

Ne du har helt rätt, får bara ta dagarna som det kommer och göra mitt bästa. Ja haha det vill jag ju med och inte ha lillen där ute vrålandes när ändå pappa är utanför. Förstår bara inte vad man ska göra hela tiden jag är så himla trött, det är nästan dygnet runt bara mig hon vill ha.. Pust. Är säkert en period bara så hoppas det släpper sig någon gång.

2013-08-25
babybo
babybo

Xlillamy: tack så fint skrivit. Man känner sig helt hjälplös ibland, min lille som sagt har börjat trotsa en del och är väldigt mammig, skriker massa ska pilla på allt hon är ibland rent utsagt vild haha! Jag ger henne så mycket uppmärksamhet och leker med henne och går ut med henne men hon vill bara mer! Så man blir verkligen trött och tappar tålamodet så fort och det för ont i mig när jag gör det. Så därför känner jag att det ska bli skönt att få in henne i en miljö som kan stimulera och utveckla henne 💗 hon är ljuset i mitt liv och vill endast hennes bästa. Så nu är det dags för mamma att vara mer än bara mamma och bli Nadja lite igen :-)

2013-08-23
babybo
babybo

Kikki: va skönt att han gillar förskola vännen! Kommer att säkert bara bli bättre och tänk sen när vi hämtar upp dom och möts av glädje . :-) lycka till nu med sista veckan kommer säkert att gå kanon bra !

2013-08-23
babybo
babybo

Solskensmamma: verkligen även om man saknar bebis tiden så ser jag fram emot att se henne bli mer självständig :-)

2013-08-23
babybo
babybo

Lisa: ja hon stortrivs faktiskt så det gör det mycket lättare för mig :-). Asså haha känner nästan att jag borde göra det med. :-)

2013-08-23
babybo
babybo

det är härligt att se att barnen växa till sig och bli stora!

2013-08-23
solskensmamman
solskensmamman

Skönt för henne att aktiveras lite med andra barn också :) min man ville skriva ett förlåt brev till sonens dagis för att han är så knäpp :D

2013-08-23
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...