App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

längtan

Åååh.. är inne på massa mammabloggar och ser bebisar överallt.. jag längtar så det gör ont! har snart försökt i ett år, måtte det ske snart! :( det pajar ju hela vardagen när man går runt och längtar så mycket efter någon som ännu inte finns.. ville bara skriva av mig.. eller nåt..

2013-08-22
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna
Försöker

Förstår din längtan! Visst jag har en dotter, men vår pojke dog i magen.. Finns inget sim kommer att kunna ersätta honom.. Men kropp o själ skriker efter en bebis att få ta hand om.. Skickar en styrkekram och en lyckospark.. Hoppas er tid kommer väldigt snart!

2013-08-22
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Vi hade försökt i exakt ett år när vi plussade, hade tom fått tid till infertilitetsmottagning då jag hade så oregelbunden mens, men bara några dagar efter kallelsen kom så kom också pluset. Så jag fick avboka med glädje :)

2013-08-22
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 36

Jag kan inte föreställa mig hur du känner men jag hade en vän som längtade och dom försökte i lite mer än ett år, dom var nästan panikslagna till slut. Och när dom bestämde sig för att sluta försöka och bara sluta tänka på det så blev hon gravid direkt! Hoppas ni snart får plussa! Lycka till o kramar!

2013-08-22
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...