App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Smärta i bäcken,nedre delen av ryggen och kan knappt röra mig

Jag är gravid i vecka 39 i morrn och jag har foglossning. Det är så att jag har jätte ont i bäcken,nedre delen av rygg raden även svårt att rör på mig. Kan inte sova på kvällarna eller ligga i sängen efter som det gör så himla ont hela tiden. Jag vill bara gråta av smärta och vet inte riktigt vart ska ta vägen men även känns det jobbigt att springa på toa hela tiden och kissa efter som urinblåsan är full hela tiden..nu undrar. Jag om det finns fler där ute som går igen det här och kan dela med sig lite hur ni har gått till vägar med det..

2013-08-22
karro34
karro34

Att behöva gå igenom all smärta är verkligen super hemskt och inte ens kunna umgås riktigt bra med sina barn och man som man brukar :( jag längtar tills smärta går bort och alla tårar slutar rinna från kinden så fort det allt är över så ska ta igen den tiden jag har missat med dom..jag är rädd på ett sätt inför förlossningen och kommer jag klara av den..

2013-08-22
karro34
karro34

Lill8:jag har tur att min man är på semester just nu och får den hjälpen jag behöver här hemma även med barna. Jag tycker verkligen att du ska be om hjälp med det som är jobbigt att göra runt hemmet fast om han jobbar nu igen efter semester efter som det blir bättre för dig och även bebisen i magen mår ju bättre av om du villa så mycke du kan..jag tror inte din man vill se dig må dåligt eller se dig lida av smärta..själv så försöker man villa så mycke man kan och går hela tiden men det känns som min kropp säger just nu i från och orkar inte mer av graviditeten länge fast hon trivs så bra där inne..jag hoppas verkligen att hon kommer nu dom här dagarna efter som jag är super trött av att vara gravid..

2013-08-22
karro34
karro34

Jag har aldrig provat teens..bälten hjälptes inte alls för mig.jag hoppas bara bli i gång satt snart eller att hon kommer nu kommande dagarna sj innan jag blir i gång satt i så fall.

2013-08-22
karro34
karro34

TENS fungerade på mej. Jag lånade av sjukgymnast och använde frekvent. När jag satte igång den så kunde jag sova 2 - 6 timmar utan att vakna av att jag hade ont. Utan den så sov jag 1 - 3 timmar...

Den stängde av sig automatiskt efter en viss tid (minns inte riktigt typ en timme eller så...) men smärtlindringen satt i efteråt så jag kunde sova vidare.

 

Bälte när jag gick hjälpte också.

2013-08-22
solskensmamman
solskensmamman

Jag har provat nästan allt och inget hjälps riktigt utan det blir bara värre..jag har ståt ut ganska länge och hållet ganska länge nu.jag har ganska långt tåla mod och smärt tröskel oxo. Jag ska träffa läkaren på mödra vården på måndag och sen ska han skicka remiss till spec mörda vården på ks sen får jag se om jag blir i gång satt el inte.jag hoppas jag klarar mig över helgen

2013-08-22
karro34
karro34

Har så illa vissa kvällar nätter och då lägger jag mig i soffan med kudde mellan knäna. Konstigt nog så hjälper det en stund iaf och jag får sova nån timme. Jag är bara i v31 så jag misstänker att det kommer att bli värre men teSta att byta sovplats så kanske du också får sova lite mer iaf. Har tyvärr inget bättre tips och hoppas att fl snart startar för dig som har så nära ❤

2013-08-22
Helbeng
Helbeng
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...