App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

kolik

mn son är en månad+3 dager han skrika som galen .gav honom semper drop men det funka inte har ni någon tips

2013-08-22
nina43
nina43

Hej. Testa Aniste. Vet inte om det hjälper helt mot kolik men det brukar hjälpa när bebisar är gasiga i magen. Har gett det till min dotter de gånger hon haft ont i magen och de har hjälpt henne att få ut gaserna. Aniste används jättemycket i medelhavsområdet o Mellanöstern. Det funkar jättebra. Det behövs vara ngr ml.

2013-08-23
Josefine S
Josefine S

Nina43, du får gärna berätta om du provar att ta bort d-dropparna och om det blir bättre av det. Hoppas er bebis slipper koliken snart!

2013-08-23
Hnoss
Hnoss

Hemsk tid! Pysventilen va det enda som hjälpte oss när det var som värst. Miniformen gjorde att dottern kräktes mer. För att orka själv och hålls fattningen i kaos och total utmattning så sjöng och nynnade jag och grät!

2013-08-22
Fillie
Fillie

Såg nu att jag skrev att vår son blev en helt annan bebis när d-vitaminet försvann ur kroppen.... Jag menar förstås när d-dropparna försvann ur magsystemet!

2013-08-22
Hnoss
Hnoss

Vi har pratat med två olika läkare på vårt bvc angående d-dropparna. Visst är det bäst att kunna ge dem, men det är en långsiktig behandling och ingen skada sker om man tar bort dem i ett par veckor eller ens i ett par månader. Så ta bort dem i någon vecka och se om det blir någon skillnad är mitt tips! Vår pojke förändrade sig som natt och dag. En helt annan bebis blev det när d-vitaminet försvann ur kroppen! Nu är han 3 månader gammal och vi ska prova d-vitaminet om ca två månader igen, då har förhoppningsvis hans mage mognat. Jag är noga med att vara ute i en timme varje dag i dagsljus för att vår pojke förhoppningsvis ska få i sig endel d-vitamin i alla fall. Så som sagt, ett hett tips, prova att ta bort d-dropparna!

2013-08-22
Hnoss
Hnoss

tack för era tips . jag ammar men har inte mycket mjölk .om jag ta bort D vitamen det påverkar inte honom? jag ge honom även mjölk ersättning semper 1 lomelac

2013-08-22
nina43
nina43

Vissa barn får ondare i magen av Semper Magdroppar. Och något annat som jag kan tipsa om som gjorde att vår son skrek galet mycket första tiden var D-vitamin dropparna! Vår son tålde dem inte. När vi slutade ge dem så var han en helt annan bebis efter två tre dagar, glad lugn och harmonisk. Så jag kan bara tipsa dig om att ta bort d-dropparna (och Sempers magdroppar!) och se vad som händer om några dagar. Lycka till!

2013-08-22
Hnoss
Hnoss
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...