App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Olika blöjormärken...

Skriv gärna olika märken som finns. Även om ni testat.. Vad ni tyckte :) har än så länge bara testat libero, pampers och nu ICAs :)

2013-08-22
Aleona
Aleona
Barn på 2 år och 10 månader

har provat en massa.. maxi egna tyckte jag va bra men har långt dit, Willys luktade konstigt, favorit tror jag dom heter säljs på city gross och Coop tror jag är precis som att sätta på en blöja på fel håll tycker jag. Liberos luktar. jag använder och är mest nöjd med pampers nattblöjor och på dagen är det Lidls som gäller, aldrig läckt och luktar verkligen ingenting. alla andra har lite speciella lukter före och annorlunda när det blandas med urin och nr 2, blähä. jag använder även Lidls sensitive våtservetter, har testat tusen andra men dom e bäst.

2013-08-23
Sihanna
Sihanna

Vi har provat liberos, icas och willys. Tycker att de är typ lika, vi brukar ändå köpa liberos. Tycker liberos upandgo är de bästa men de man knäpper är typ samma i de tre märkena, tycker vi :)

2013-08-22
Superhallon
Superhallon

Har använt libero o pampers. Liberos blöjor va alldeles för tjocka o hårda i materialet o ännu tjockare blir de när de är kissiga. Satt heller inte så bra på sonen. Pampers är tunnare och mjukare i materialet o sitter mkt bättre.

2013-08-22
Adde86
Adde86

Jag tycker att pampers som man spänner är bättre än liberos. Och liberos upp o gå är bättre än pampers easy up. Vi provade willys en gång. Men stora killen tyckte inte om dem

2013-08-22
Litsen1
Litsen1

Mina blöjor har inte heller läckt på natten, varken på pampers eller libero. Men en Sak som jah märkte var iaf storlek 2 när bi hade det.. Var att pampers var större än liberos. Liberos läckte efter ett tag för dom blev för små medans jag kunde ha pampers 2or 3 veckor till så började dom också läcka. Kör på liberos 3or nu. Köpte dock ICAs idag då våran lilla Ica affär inte hade något annat i 3ans storlek. Får se om dom är bra :)

2013-08-22
Aleona
Aleona
Barn på 2 år och 10 månader

jag har bara testat pampers och libero, tyvärr är liberos blöjor inget bra på våran son, läcker o har sig, pampers desto bättre. Jag har även hört att Willys egna ska vara bra! Likaså hemköps egna!

2013-08-22
Michaelaboop
Michaelaboop
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...