App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Somnar svårare :/

Sonen har de senaste dagarna haft så svårt att komma till ro. Gallskriker varje gång han ska sova, fast han är trött. Har försökt få honom att somna innan den värsta tröttheten kommer, men icke, då är han fortfarande för pigg (tycker han). Har försökt låta honom vara vaken längre stunder mellan vilan för att se om d hjälper, men icke, då e han för trött. Hur jag än gör så gallskriker han sig till sömns. Han har inte ont (förutom kliande tandkött, men d har han haft ett tag innan detta började) utan har bara bestämt sig för att han ska gråta. Mammas öron tjuter och huvudet sprängs. Då känner man sig lagom misslyckad. Annars är han en riktigt pigg o nöjd bebbe. Vet inte varför detta kommer nu. Har dock märkt att de dagar han är sån så är det bara mamma o mammas famn som gäller.

2013-08-21
Adde86
Adde86

Han är 4 1/2 månad o d har, tack o lov, lugnat sig. Vi har tom, sen igår, kunnat somna på sängen. Jag ligger bredvid honom o vaggar o klappar o han somnar efter en stund. I början var det protester men nu när jag lägger ner honom på kudden så vet han vad som gäller. Så skönt. Jag gav mig inte o han förstod till slut att mamma menar allvar.

2013-08-27
Adde86
Adde86

Min dotter är precis likadan! Hur gammal är din son? Tror att det har mkt att göra med seperationsångest! Men som allt annat så tror jag att även detta kommer gå över.. Snart, hoppas man!

2013-08-27
RashaD
RashaD
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...