App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bricanyltabletter

Hej för en vecka sen så hade jag täta starka sammandragningar och blodig urin så åkte till förlossningen och fick vara kvar hela dagen. Det hade blött från tappen men den va inte påverkad. Fick en bricanylinjektion och sammandragningarna lugnade sig. Fick också antibiotika för en uvi. Fick med bricanyl tabletter hem och har tagit när det blivit intensivt. Nu till min fråga: fler som haft så och när föddes ers barn? Jag är i v 35(34+0). Också, är det vanligt med huvudvärk av tabletten? Mycket text för två frågor :)

2013-08-21
Kallunkan
Kallunkan

Okej va skönt att höra att bebisarna kommit ut fullgågna :) ja hjärtklappningen är fruktansvärd med de här tabletterna, obehagligt. Har bricanyl turbuhaler för astma och den blir man också skakis av. Tack för era svar, nu kanske man kan slappna av lite :) är första barnet så man blir ju nervös för typ allt som händer.

2013-08-22
Kallunkan
Kallunkan

Okej, mycket obehagliga biverkningar av de där tabletterna, men så länge de funkar känns det värt det:) hm kollade mitt blodtryck nyligen och det ser jättefint ut så tror det är lugnt, men ska till bm på måndag!

2013-08-21
Kallunkan
Kallunkan

Tack för snabbt svar! Okej va skönt att höra :) alla har sagt från början att jag kommer föda tidigt för att jag är så liten om nu det har någon betydelse. Har också haft sammandragningar länge så därför jag blir lite fundersam.

2013-08-21
Kallunkan
Kallunkan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...