App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

när???

Jaha då ligger man här i sängen med tårar i ögonen för man saknar sin sambo helt galet mycket. Vakna fyra och kunde inte somna om pgv foglossningen men vid nio då la jag mig igen och då hade sambon tatt en kudde och kramat om väldigt hårt så den skulle lukta som honom eftersom jag kan inte sova utan att ha honom jämte !(graviditeten har gjort mig väldigt märklig) och tro på Fan sussat hur gott som helst med den där kudden men nu var ju problemet att jag vakna ensam :( fan dessa jävlahormoner! När ska jag sluta vara livrädd för löjliga saker när ska jag kunna sova utan att behöva ha något som luktar som min sambo i sängen när för Guds skull kommer jag bli mig själv igen? Känner mig så löjlig vill inget annat än storböla för jag saknar honom (han är bara på jobbet)... detta känns så jobbigt :(

2013-08-21
pookie88
pookie88

Adde86 tack tack så mycket för ditt svar , känner mig så förbaskat klängig . Men precis så som du skrev känner igen mig som bara den. Skönt att veta att jag är inte helt galen iaf .

2013-08-21
pookie88
pookie88

Låt dig själv känna dessa känslor. Du e inte konstigare än någon annan gravid. Jag hade helt schizo känslor när jag va höggravid. Ena dagen saknade jag min man. Ringde o störde honom på jobbet titt som tätt o så fort jag hörde hans röst så började jag gråta. Så d blev inte direkt nåt ordentligt samtal utan bara jag som gråter o han som försöker trösta mig. Att somna utan att ligga sked kunde jag heller inte. Så dr nätter han jobbade sov jag knappt. Andra dagar blev jag arg bara jag fick syn på honom o önskade att han kunde vara borta längre. Så man har inte riktigt alla hästar i stallet när man är full av hormoner.

2013-08-21
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...