App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ont efter ryggbedövningen?

Hej! Min son föddes för 3 veckor sedan och nu har jag helt plötsligt börjat få ont i ryggraden, precis där jag fick ryggbedövningen. Jag har fortfarande ett rött litet märke efter sticket och det är precis där jag har ont. Smärtan är svår att förklara men det strålar liksom uppåt längst ryggen. Det gör inte jätte ont utan är mer obehagligt. Smärtorna började alltså nu 3 veckor efter förlossningen.. Har inte alls haft ont innan. Bör jag vara orolig? Någon annan som känt lika?

2013-08-20
Josephineback
Josephineback
Barn på 2 år och 6 månader

Jag har liknande, strålande smärta som känns från ländryggen o upp över hela ryggraden. Känner till slut smärtan i bakhuvudet. Ett par ggr har d huggit till så pass mkt att d rann tårar pga smärtan. Som tur e så går d över ganska så fort. Enligt läkare på förlossningen så har d inte m bedövningen att göra, då hade man haft besvär direkt. Men d e just där jag blev stucken som smärtan börjar. Sammanträffande?

2013-08-20
Adde86
Adde86

Corneliapedofi1, 12 stick? Herregud! Stackare!!

2013-08-20
Josephineback
Josephineback

Jag har lite värk ibland och hör ett konstigt ljud från mina kotor i nacken, det låter typ som kolsyra eller sockerdricka liksom. Blir typ rädd att de kommit åt nåt eller så...!

2013-08-20
1katarina1
1katarina1

Okej :/ tack för snabbt svar! :)

2013-08-20
Josephineback
Josephineback
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...