App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

MVC besök

Igår fick vi se vår lill* på UL! Blev så förvånad, är i vecka 36 så har ju redan varit på UL :) men det är så att min BM nog är lite oerfaren (jag får varje gång hjälpa henne att hitta blygdbenet när SF mått ska tas.. Jag sa till henne att jag tror huvudet är nedåt och ryggen mot min vänstra sida (vilket också visade sig stämma), men när hon kände efter visste hon inte riktigt utan tog med mig och sambon till UL rummet :)) vilken lycka att se bebis igen, nu längtar vi om möjligt ännu mer!!!

2013-08-20
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Nej min läkare la bara händerna på min mage och sa att det hör gör vi inget åt, så det blev snitt den gången. Hoppas på annan utgång denna gång, jag vill föda vaginalt men ligger den i säte väljer jag nog snitt igen.

2013-08-20
Helbeng
Helbeng

Oj, men kan dem vända på bebis om den fixerar sig eller föder man så då?? Fantastiskt att få se bebis såhär långt gånget, man riktigt såg hur trångt det var :)

2013-08-20
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Men vad underbart 😃 jag ska också få göra det eftersom dom missade/kände fel med min förra bebis, vilket resulterade i att hon låg fixerad i tre-fyra veckor med rumpan ner.

2013-08-20
Helbeng
Helbeng
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...