App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vill ha ledigt NU!!!!!

Allt går med en rasande fart och tur är väl det för nu börjar det bli tungt här. Sover illa, har ont, kissnödig jämt, hormonsvängar som jag inte själv hänger med på och mer svullen än någonsin i fötterna :( det är en jäkla tur att det kommer nåt gott ur detta. Är i v31 och det får gärna bli oktober NU!!!!! Så nu har jag gnällt av mig lite, hur har ni andra det?

2013-08-19
Helbeng
Helbeng

Tror inte det är nån fara att du gått längre med grav.diab. Och börjar du sköta det nu så är det ju bra. Tänk på kolhydraterna och välj långsamma ist för snabba så kommer du långt. Ta bort vitt mjöl rent socker och sånt sim innehåller mycket socker så kan du välja att fubba ibland :) men du får ju bra råd om du går till specialisten. Jobbigt läge bara nu när man är mer sötsugen än normalt. Håller tummarna för din havandeskapspenning 😃👍 vad jobbar du med?

2013-08-20
Helbeng
Helbeng

Det värsta är nog att hålla igen på det där små saker a man slänger i sig när man har blodsockerfall! Får försöka ha med frukt istället för nån snabb macka eller iallafall köpa bättre bröd. Det jag är lite fundersam över är att jag har bara tagit stuck i fingret två gånger under hela graviditeten. Tänk om jag har gått och haft detta jättelänge? Får komma till rådgivning nästa vecka iallafall. Hoppas resten av er härdar ut nu! Har som tur var semester i två veckor till så får man se hur det känns att jobba när man kommer tillbaka i v 33 och håller tummarna att min havandeskapspenning blir godkänd!

2013-08-20
Liltith
Liltith

Jag skulle säkert få sjukskrivning om jag bad om det men typ deltid hjälper inte mig i mitt jobb så jag försöker härda ut i nån vecka till så min ersättare kommer på plats sen så får vi se jag har ledigt från 23sep iaf så jag får vila upp mig lite innan men tungt som fasen är det och önskade ibland att jag jobbade som USK igen så jag finge havandeskapspenning

2013-08-20
Helbeng
Helbeng

Ja vem sjutton uppfann foglossningar :( men du har ju rätt nära till målet nu iaf och får snart mysa med din gobit 😊

2013-08-20
Helbeng
Helbeng

Det ska bli skönt när allt är över längtar efter knytet. Men oj det blir till att försöka hålla kosten nu då, svårt att låta bli sötsakerna men det är ju värt det. Fick du bra råd från BM vad du kan göra innan du kommer till spec.?

2013-08-20
Helbeng
Helbeng

Är väl mer eller mindre samma här :) går in i v 30 nu. Dock var jag på glukosbelastning idag och fick reda på att jag har graviditetsdiabetes så nu väntar vi på tid till nån specialist. Men jaja 10 kvar säger de ju! Nu är vi snart i mål :)

2013-08-19
Liltith
Liltith
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...