App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Få tänder.

Min som Malte är tre månader och som han beter sig känns det som han håller på att få tänder. Kan det va möjligt att han redan ska få dessa. Saliven bara rinner och han gillar att tugga på sina och andras händer. Han sov ofta hela nätter och vi har aldrig behövt gå runder med han på nätterna. Men nu de senaste dagarna har han börjat sova oroligt och vi får vandra en timme innan han somnar om. Kan detta bero på tänderna? Vill bara höra om jag nojar mig eller om det kan vara så. En snabb sak till hur reagera era barn på första sprutan behöver jag Alvedon till han?

2013-08-18
malinskamailn
malinskamailn

Min dreglade och bet på allt sen 3 månader och tills nu när tänderna är ute. 9 månader. Kan komma nu men kan även dröja, min fick när han nästan va 7 månader. Min son blev dålig av sprutorna både vid 3 och 5 månader. Ganska hög feber och gnällig, fick ge Alvedon så ha hemma ifall.. :)

2013-08-18
jessicamalin
jessicamalin

Ja jag har läst om bebisar som föds med tänder lite läskigt. Ja han får va som han är, men skönt att det låter normalt. Ska iaf handla hem lite Alvedon så det finns hemma till min lila gosse. Tack för all respons känns jätte skönt att ha er alla :) ..

2013-08-18
malinskamailn
malinskamailn

Min son beter sig precis likadant. Dregglar, suger på händerna, suger och biter på allt. Han blir fyra månader nu i veckan. Han började med detta för ca 3-4 veckor sedan. Jag funderade också på tänder och tog upp det på bvc. Hon sa att det förekommer men är ovanligt med tänder runt tre månader. Att det är att barnen utvecklas och upptäcker händerna.

2013-08-18
Brassbandcookie
Brassbandcookie
Barn på 3 år och 7 månader

Min dotter gjorde lika dant från ca 2.5mån. och nu är hon 5månader och inga tänder har kommit upp. De nedre tänderna ligger högt och vi ser de men de har inte brutit igenom. Min reagerade med att sova 2h längre än vanligt efter sprutan och va varm men inte febrig. Men Alvedon tycker jag alltid är bra att ha hemma, om det skulle vara att det blir hög feber mitt i natten.

2013-08-18
Fillie
Fillie

och mina två första reagerade knappt alls på sprutan, bara ledsna när de fick den.

trean skrek och grät ca 1,5 dygn så vi fick ge panodil med jämna mellanrum

2013-08-18
solskensmamman
solskensmamman

alla tremånaders beter sig så. Några få får tänder då...

de växer också till och behöver mkt mer mat just då, kanske det orsakar den dåliga sömnen?

2013-08-18
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...