App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hon är så jävla jobbig!!

Mitt älskade monster är så förbannat jävla jobbig så jag blir tokig! Hon vägrar åka vagn, tvingar jag henne att ändå sitta i vagnen så skriker hon antingen eller så krånglar hon sej ur selen (den sitter så tajt det går att få den) och ställer sej upp i vagnen, klättrar ur osv. Ska hon få gå själv så springer hon iväg såfort hon får chansen. tar man henne i handen slänger hon sej hänger som en passivist demostrant typ. Gör sej så tung hon kan och bara krånglar, bär jag henne så ålar hon sej ur mitt grepp och det blir jättesvårt och framför allt tung att bära en längre stund. När hon smiter iväg så gör hon alltid sånt hon inte får, som att försöka riva ner det hon får tag i i butikshyllorna, stoppa det e imunnen om det e nåt ätbart osv. Hon är alltså inte still en sekund. Jag har en sele till henne när hon åker kundvagn men den knäpper hon upp så sist var jag tvungen att sätta på henne den bak och fram men då blir drt att selen konmer rätt långt upp mot halsen ocj det ser inte skönt ut men hon verkade iofs inte beröras av det. Hon slänger sej på marken, rullar, tar av sej skorna, kastar kläder över vagnens kant om hon sitter där. Jag börjar tröttna, jag vill inte sluta gå i affärer men det fungerar ju inte om hon ska hålla på såhär. Vi måste ju habdla med henne, både mat och annat men det är inte roligt längre. Folk skrattar och tucker hon är söt (och visst är hon det) men för mej som måste jaga, släpa, dra, så e drt inte jättekul just då. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Går liksom inte att muta med kul saker som att hjälpa till köra vagnen osv . Dka hon köra minikundvagn tex så springer hon å hänger sej i dem så hon släpas bakom, de pallar inte ritkigt det och det är ganska stor vältrisk eller så råkar hon åka in i någon. håller jag i det där föräldrahandtaget så hänger hon bara och släpar sej så det blir jättesvårt att putta. Får hon stå i vagnen stampar hon på alla varorna så fort hon får chansen. Även där måste hon ha selen såklart annars klättrar hon ur. Hon är världens sötaste goaste unge en riktig pajas men samtidigt är hon så sjukt intensiv och jobbig Några tips? Någon kanske har nåt jag inte tänkt på... börjar bli desperat, slutar snart med att jag står och grinar i affären. Sist var det en snäll farbror som förbarmade sej och ropade på henne när hon i full fart smed ut och jag stod med matkassar upp över öronen. Då lyssnade hon eftersom hon är lite rädd för främmande män! .. äh ja e trött på det nu.. det känns både trist och jobbigt!

2013-08-18
osisen
osisen

hmm då gäller det ju att det verkligen är en knäppning på den jag får som inte går att få upp för henne för de vanliga ryggsäcksknäppningarna har hon inre som helst problem med eller hjälmar och liknande.
finna det affärer som säljer sånt tror du? så man kan åka å kolla å känna.

kundvagn med bil hade aldrig gått en längre stund då hon klättrar i och ur. sen har vi inte såna i "våran" affär heller även om de nu säkert skulle funka bättre iaf.

2013-08-19
osisen
osisen

Har tyvärr inget råd men...
Såg en mamma slita i en matvaruaffär med sin dotter.
Dottern röt och skrek samt låg på golvet och sparkade och slog, det var något hon ville ha som hon inte fick.

Det slutade med att mamman också lade sig ner och gjorde likadant!
Dottern på ca 3år slutade genast och reste sig upp.

Modig mamma!

2013-08-19
maskrosen81
maskrosen81

Som jag känner just nu är så min lilla på väg att bli lika mycket monster :/ Så jag kan ta vara på alla tips också :)

Finns det sådana där kundvagnar  med en bil som barnen kan "köra" där ni handlar? testat en sån?

Annars bärryggsäck och bära henne?

2013-08-19
Yrwen
Yrwen

alltså de ja hittar har bara ett knäppe fram på ryggsäcken?!?! Det går ju inte då knäpper hon ju av sej den?!
Har du åxå bara knäppning på ryggsäcken framtill catpuss??

2013-08-19
osisen
osisen

Det spelar ingen roll om vi handlar när hon e trött pigg utsövd hungrig mätt. . hon e lika vild hela tiden... men visst undviker jag handla efter hämtning på dagis men är det något vi missat handla har vi ju inte så mycket val.

Ska nog seriöst kika på de där koppelväskorna men jag tror helt ärligt inte de funkar på henne. . hon lärt krångla sig loss :-(

2013-08-18
osisen
osisen

nä hon e förliten för köpslistor spelsr ingen roll om jag säger ska vi gå å leta efter apelsinet.. då springer hon åt ett annat håll... å jag betalar alltif med kort å visst får hon trycka på knapparna ibland.

2013-08-18
osisen
osisen

Har samma problem jag med men jag har slutat ta med henne i affärer ser alltid till att göra det när dottern inte är med, lider med dig för jag vet hur jobbigt det är hoppas det vänder snart för er :)

2013-08-18
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

Kan hon få en egen inköpslista när ni går till affären. Så hon har något att fokusera på. Ha alltid med en frukt eller en liten smörgås när d går, så de inte ät trötta o hungriga när d ska handlas. Prata ihop er om vad ni ska handla o hon kanske kan få betala när ni kommer fram i kassan som belöning, om hon skött sig o varit lugn. D gillade mina bröder när de va små o vi handlade. Små uppdrag gör handlandet mindre tråkigt.

2013-08-18
Adde86
Adde86

nej det e ibget koppel till. selen är enbart när ho sitter i vagn/kundvagn för att inte ramla i golvet. .
Om jag ska träna intesivt med koppel så går det nog likabra att träna intensivt utan koppel och få henne att gå ordentligt.
Men jag har helt ärligt inte den tiden. jag jobbar 100% nu och slutar såpass sent så hon sover när ja kommer hem 2 dagar av 5. Det finns verkligen inte tid till att träna på sånt mer än i riktiga situationer möjligen. nu försöker ja ju handla på lunchen så ja sliper ta med trötta barn till affären så oftast åker vi bara hem lagar mat å sen är det mer eller mindre läggdags
låter hemskt att man inte har tid men så är det .

2013-08-18
osisen
osisen

oj va långt det blev :O

2013-08-18
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...