App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vägrar somna !!

Vår snart tvåmånaders somnar aldrig ! Nu sitter jag med henne i famnen och hon bara gnäller.. Har testat allt och hon vägrar bara somna. Hon har sovit sammanlagt 20 min på hela dagen.. Någon som har något bra tips på att få denna donnan till att somna så mamma kan få sova lite hon med ?

2013-08-17
Nappol89
Nappol89

Har gjort allt som finns att göra, hon somnade tillslut men hon har bara sovit i 2 timmar.. Hu ja. Två timmars sömn är väl inget att klaga på ;)

2013-08-18
Nappol89
Nappol89

Vår somnar ofta när man lägger sig i sängen med honom på magen och klappar honom rytmiskt på rumpan. När han är övertrött brukar det bli ett par minuters gnäll och skrik, men ger man sig inte så somnar han ganska snabbt. Alternativt funkar det att jag, hans mamma, vaggar honom rytmiskt i min famn samtidigt som jag nynnar på samma melodislinga om och om igen. Nu på sidtone har vår plutt, som blir 3 mån idag, somnat allra bäst när man lägger ner honom i hans egen säng när man ser att han börjar bli trött, ibland med napp och ibland inte. Innan dess har han fått en flaska med ersättning som gjort honom lite dåsig.

2013-08-18
Hnoss
Hnoss

Mer mat?

2013-08-18
solskensmamman
solskensmamman

Har samma problem med min 3 veckors. dock har han sovit mera under dan men nu varit vaken sen 21.. bär runt han i bärsele o hoppas han somnar...

2013-08-17
loveisjustyou
loveisjustyou
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...