App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Maalin89....

Hur går det med er lilla plutt? Tagit bort d-dropparna? Börjat märka skillnad? Lycka till! Hoppas hon snart är en lugnare och gladare bebis!

2013-08-17
Hnoss
Hnoss
Barn på 2 år och 11 månader

Hoppar in lite helt utan att sätta mig in djupare i vad som är... Har bara läst de sista inläggen. MEN det kan kanske vara så att ditt barn tar tummen så småningom. Hade själv ett himla bestyr med napp-jäklarna och köpte säkert ett dussin olika innan fröken behagade ta tummen (3 1/2 månad gammal) men sedan var hon nöjd :) hoppas det löser sig för dig och bebben!!

2013-08-18
Mette81
Mette81

Skönt att magontet är borta i alla fall! Är hon gnällig även dagtid eller är det mest på kvällen hon har svårt att komma till ro? Kanske är övertrött? Det blev vår plutt ofta i början, även om han sov mkt dagtid! Var som att alla nya intryck de få stunder på dagen han var vaken gjorde honom oerhört trött i huvudet. Han låg vid mitt bröst konstant på kvällarna och snuttade, hade oerhört sugbehov men tog inte napp. Vi insåg att han hade lättare att komma till ro antingen om vi lade oss i sängen med honom på magen hud mot hud och att man klappade honom rytmiskt i rumpan, eller så tog vi en filt och lindade honom så att han inte kunde flaxa med armar och ben och då kände sig ombonad och trygg. Tips när det gäller napp! Vår fick prova Esska Latex napp fr 0-6 mån och den sögs in direkt! Han är fortfarande inget fan av napp men emellanåt, när han är trött, tar han den. Och det verkar enklare att få latexnappen att vara kvar i munnen, de i silikon är ju hårdare och den är svårare att suga kvar i munnen på samma sätt. Hoppas att ni hittar ngt sätt som hon lugnar sig på och att ni får börja njuta av varandra snart!

2013-08-18
Hnoss
Hnoss

Lider med dig! När vår plutt var sådan första tiden så höll jag på att gå sönder inombords :( Det var därför jag tänkte att jag måste tipsa om att ta bort d-dropparna. Det gjorde sådan enorm skillnad på vår kille! Och att ta bort dem en vecka eller två, eller till och med ett par månader, gör ingen skada, det har vårt bvc sagt. Har ni provat att ta bort dem???

2013-08-18
Hnoss
Hnoss
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...