App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kroppen leker!

Håller på att bli tokig.. Har gjort ett par gravtest, ja de första gissade ja på neg eftersom de var så pass tidigt! Men en vecka sen beräknad mens och fortfarande ingen.. Samt känt mensvärk till i från ett bra tag.. Spänningar i bröst! En känsla av att vara gravid, samtidigt som det fortfarande visar negativt! Normalt att kroppen spelar ett spratt efter grav? Vara haft en mens!

2013-08-17
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Antagligen är de ett spel med kroppen! Men när brösten spänner å håller på så undrar man :(( blä för detta! Man vill men hoppas inte för mkt! Ja tack.. Vore jätte snällt :) maila mig på bimsan@hotmail.com så ska dy få adress! Ja blir mest bekymrad över symtom.. Men innan har de visat rött fort starkt plus..

2013-08-18
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Naturligtvis hoppas jag ju på att något växer i din mage, men brukar inte mensen kunna spela en spratt de första gångerna efter grav? Vill minnas att jag hade 6 veckor mellan första och andra mensen efter första barnet, 5 dagar sen efter andra barnet...

2013-08-17
Yrwen
Yrwen

Åh hoppas du är gravid!!! Håller alla tummar:-)

2013-08-17
AnnaA86
AnnaA86

Ja vi får se.. Får ringa min bm nästa vecka.. Ta ett test om senare där om mensen inte kommer.. Har redan ödslat massa pengar påtester :)

2013-08-17
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Klart den kan göra det men samtidigt kanske inte hormonerna räcker till riktigt än för att ge ett positivt test!
Jag håller tummar och tår för att det faktiskt är något som gror! Skulle det inte vara så så skickar jag en rejäl lyckospark inför nästa försök!

2013-08-17
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...