App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När sluta dricka

Jag undrar lite när er partner slutade dricka innan det var dags för förlossningen? Jag är i vecka 36 nu och sambon har semester så har inte bett honom sluta än, men det kanske är dags snart? :)

2013-08-16
lisessa
lisessa

Eller bil, eller gör valet att låta bli av andra anledningar. Som sagt det är min sambo som säger så och vill inte stinka bärs på förlossningen. 😊 Klart var och en avgör själv men min kommer att vara helt nykter typ 4 veckor innan sen kan ju saker hända innan också

2013-08-17
Helbeng
Helbeng

Catpuss: skammen att vara onykter så att han inte kan köra mig själv, han tycker så. sen är det en annan sa om man inte kanköra för att man inte har körkort.

2013-08-17
Helbeng
Helbeng

Tack för en del svar här :)
Min sambo har inte druckit sig full en enda gång under graviditeten, ut i fall att något skulle ske, men också för att inte jag dricker.
Och har vi varit på en kräftskiva, vilket vi har några kvar av, blir det inte mer än lite där också så att han kan tänka klart...

Och vad gäller svar skrivna om dömande så tänker jag inte bry mig om dem, det var inte det min fråga handlade om! Ville bara höra om andras erfarenheter... ;)

2013-08-17
lisessa
lisessa

Min man har gått över till de helt alkoholfria ölen. Inte lättöl alltså. Han säger att de smakar ungefär som starköl. Har druckit alkoholfritt sen minst 1 mån före bf och än så länge när bebis är liten (4 mån än så länge) så avstår han också alkohol. Det är nog med jobb med en bebis. Alkohol gör en bara tröttare!

2013-08-17
solskensmamman
solskensmamman

Ta upp det med honom och låt honom själv ta beslutet, jag har inte bett min sambo att sluta han har kommit på det själv att bebis kan komma och att han vill ju vara med. Dessutom slippa skammen om han inte kan köra själv till BB 😃 kommer han inte på det själv kan man ju bara upplysa om konsekvenserna 😊

2013-08-17
Helbeng
Helbeng
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...