App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp, vad gör vi?

Vi har en liten på 12½ månad som sover jätte bra om nätterna. Problemet är att hon har börjat vägra att min man söver henne. Det har gått bra innan men senaste tre veckorna så går det inte alls. Hon blir ledsen och sen skriker och då får jag ta över efter en stund. Mannen har inte tålamod men han mår så dåligt över detta. Hon går inte att söva sittandes längre utan hon ligger i vår säng när hon blir sövd. Har sovit bredvid mig och i sin säng några gånger sen hon föddes men ska börja sova mer i sin säng då vi har en liten på gång till i slutet av december. Vi vet att det inte är bra att barn gråter sig till söms men hur ska vi göra för att hon ska acceptera honom igen?

2013-08-16
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 16

Min son är exakt likadan! Han är 13 månader och sen ca 1-2 månader tillbaka är det bara jag som får söva honom. Han gallskriker om hans pappa försöker... Det går bra om vi båda är där, men inte om jag är frånvarande... Men tror det är en fas, han börjar bli lite lättsammare, så tror det kommer gå över! :)

2013-08-16
emmabackman
emmabackman

Vi har prövat det några gånger och det har tagit väldigt lång tid. Jag är rädd att vi somnar båda två och det är inte så bra eftersom min man vänder sig utan att märka det. Min man har somnat varje gång.

Men jag tror att hon har någon fas. Hennes personlighet är mycket starkare nu. Hon är alltid glad och sprallig, skrattar för sig själv, fullt ös medvetslös stämmer på henne. Dock så vill hon ha mer sällskap nu när hon leker. Gör jag något annat som att diska, så kommer hon och klänger på mina ben.

Hon ställer om nu kanske tror jag. Hon har alltid sovit två gånger på dagen men har nu visssa dagar bara behövt sova en gång.

Vi skulle ha varit i hus i juni men det fick de riva och börja om. Nu kommer vi komma in dec-jan och nästa bebis är beräknad till den 30 dec. Vi hade ju planerat att hon skulle ha ett eget rum då men det går inte när vi bor i en tvåa.

2013-08-16
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 16
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...