App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur länge skulle ni lämna eran 18 månaders?

Hur länge tycker ni det är okej att lämna eran 18 månaders? T ex hos sin mormor eller hos sin pappa (pappan har aldrig bott ihop med sin son utan endast träffats 1-2 ggr i veckan) ni som har äldre barn, hur länge lämnade i era barn?

2013-08-15
lindapim
lindapim

Stora har vi lämnat en hel helg utan problem, hon har liksom aldrig haft behovet av just mamma och pappa, bara någon äär där är hon nöjd. Lilla har vi bara lämnat 5-6 timmar som mest, och hon är väl inte ledsen eller så men mycket mer mammig, så hon skulle kunna gå över lik när hon ser mig...

Känner barnet sig tryggt ser jag inga problem, har själv svårt att lämna mina barn till någon som jag känner väl och vet skulle klara det, men mina barn inte känner så bra... Sedan har jag aldrig behövt lämna iväg de för att arbeta, jag har alltid kunnat komma om det skulle behövts.

2013-08-15
Yrwen
Yrwen

Min första son hade barnvakt hemma hos oss över natten när han var ca 18mån. Det gick bra eftersom han var trygg med barnvakten och det var hemma. Han sov borta första gången strax innan han fyllde 2år, det gick sådär. Han var ledsen och väldigt klängig långt efter det. Nu är han snart 6år och trivs fortfarande inte med att sova borta så det slipper han. Min yngsta är nu 2.5år och har aldrig sovit borta eller haft barnvakt över natten. Vi har varit borta ca 6tim som längst.

2013-08-15
emcb
emcb

ett dygn funkar för våran dotter mer har aldrig behövts vi har inte testat men helt ärligt tror jag de klara två dygn också.
däremot får man räkna med att de blir ledsna när man kommer tillbaka för det är ofta då de verkligen kommer på att man varit borta.

2013-08-15
osisen
osisen

Jag skulle helst Inte lämna honom alls men kommer jobba vissa nätter. Ofta har min mamma haft honom när jag varit sjuk eller behövt barnvakt. Men har hört dom som lämnar flera dagar eller 1 vecka för att t ex åka utomlands. Pappan till min son skulle vilja ha honom 4-5 dagar och jag vet inte om jag är så förtjust i det. Han är fortfarande så liten

2013-08-15
lindapim
lindapim

Båda mina stora har sovit över enstaka nätter hos både mormor o morfar och farmor och farfar vid kanske 1 års ålder. De känner sina mor/ farföräldrar väldigt väl, vi träffar dem ofta och barnen var vana vid att vara med ffa mormor och farmor både med och utan oss. Om barnvakterna har en nära relation till barnet och barnet är helt tryggt med dem så ser jag inget problem med att lämna över natten eller kanske längre. Känns inte barnet helt tryggt så skulle inte jag lämna. Helst inte alls, men absolut inte nattetid.

2013-08-15
Emeliek85
Emeliek85
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...