App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

flytningar

Är de någon mer där ute som har mycke flytningar? Dom senaste morgnarna när ja gått upp o kissat o torkat mig har de vart väldigt slemmiga flytningar på pappret. Och nu har ja så mycke flytningar att jag måste ha trosskydd för att slippe byta trosor hela tiden.. det värsta är att dom ser lite gulaktiga ut. De kanske är svampinfektion? Känns inte som de dp ja hafy det förr och vet hur de känns nu bara är de flytningar och sammandragningar har jag haft till och från sen v.22 ca. Igår hade jag ont i slidan och klitoris det liksom stramade o hade sig när jag ställde mig upp och gick på toa eller bara rörde mig.. Jag är gravid i v.35 och tycker kanske de är lite tidigt än för bebis att komma. Som sagt är de någon mer som har så? Tacksam för svar:/

2013-08-15
Lillungen
Lillungen

Tack för svar skönt att man inte är ensam om detta. Känns lute äckligt att man hela tiden har flytningar! Men de hör väl till. Och jag har haft fruktansvörda förverkar till och från sen 2 tiden idag.. men deg hör väl också till antar jag och så har jag ju foglossningar i blygdben och rygg så de ka vara en av orsakerna som ni säger att de gör ont. Vill att tiden ska gå fort nu så man får rröffa liten.:)

2013-08-15
Lillungen
Lillungen

Så hade jag innan också, kan bli lite gulaktiga och nästan se ut som snor pga det. Nu har jag mer vattniga, kan nästan känna hur det rinner ibland. :/ Känns som trosorna ständigt är fuktiga, eller blir det snabbt i alla fall, och jag vet inte om man vågar sig på trosskydd 24/7 eftersom det i sig kan orsaka svamp? 

De säger ju att det är vanligt med rikligare flytningar under graviditet, så jag tror inte det är onormalt för dig heller. Vad gäller smärtan kan det vara nån nerv eller som nån ovan skrev, att man är svullen. Jag får också så av och till, men det är nog mer för att den lilla foglossning jag har sitter i blygdbenet, och för att jag är rätt svullen.

2013-08-15
Reebbbecca
Reebbbecca

Jag har samma, är i vecka 36. Trosskydd funkar inte för mig jag måste ha binda :( att det inte var genomskinliga flytningar var normalt enligt min bm, så jag har ingen svamp iaf.

2013-08-15
Bursjoeoe
Bursjoeoe
Barn på 3 år

Har haft samma under båda graviditeterna f.o.m ca vecka 32... Är helt normalt med mycket flytningar, även att dom ändrar lite i färg. Beror oftast på vad man ätit, tex morot, curry och mycket kaffe kan göra flytningarna lite smått gula, eller om man inte druckit tillräckligt. Äter/dricker man mycket surt så kan dom bli kletigare/segare m.m.

Jag hade även att det gjorde ont/stramade i slidan och blygdläpparna, visade sig att jag hade blivit väldigt svullen (normalt enligt bm).

2013-08-15
KruXet
KruXet

När det gäller flytningarn så känner jag i gen mig när jag väntade min doter. Det är lika dant även nu efter 1 årsen hon föddes. Det är normalt! När det gäller det andra kan jag inte svara på, tycker nog du ska prata med barnmoska om det, men tror inte det ska vara nått att oroa sig för, men det skada inte att kola upp det=)

2013-08-15
Helena88
Helena88

jag hade liknande när jag var gravid sista veckorna. jättemycket flytningar! men det ska tydligen vara normalt :) men kolla om du inte kan få gynundersökning om du är orolig?

2013-08-15
najks
najks
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...