App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Dumma tankar

Ikväll är jag så irriterad på mannen, va gör han för nytta egentligen, bara irriterar mig, irriterad på allt han gör, det han pratar om, att han inte kan trösta sonen när han storgråter, att han ska retas med mig när jag äntligen får pusta ut några minuter i duschen, fick skicka ut honom till soffan för att han har en envis hosta (som bara kommer på lvällen) o varje gång han hostar så vaknar sonen. Nu har jag hela stora sängen för mig själv o tkr d e jätteskönt. Jag är skittrött o vill bara sova. Känner mig jättetaskig, men jag är ingen snäll människa när jag är övertrött. Dumma, trötta mig. Go natt

2013-08-14
Adde86
Adde86

Min sambo beklagade sig över träsmak i baken efter att ha suttit på en stol under förlossningen. Behöver jag säga mer ;) Sen skällde jag ut honom häromnatten när han nös högt så sonen vaknade, att han inte förstod att man inte kan nysa så högt med en bebis i rummet! ;)

2013-08-24
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 36

Dom där männen kan ibland säga knasiga saker. Innan vi åkte in till förlossningen så gick jag runt rint runt i lägenheten för jag kunde inte stå still ellet sitta pga smärtorna, då hade Han mage att ryta till mig att "kan du sluta gå runt, jag blir stressad av de". Han fick va glaf över att han fick förljaed in efter de ;-) Men annars när de kommer till att störa sig på honom... Varje j---a kväll så ska han i princip ligga på mig. Vi har en stor säng, ham har gott om plats att sova på, men han bara ska ligga i mitten av dubbelsängen, å när han sen somnar så börjar snarkande å han börjar bre ut sig så att han nästan ligger på mig. Många nätter får jag armbågar på mig också. Får lust att knuffa ner karln ur sängen ibland å låta honom bre ut sig över golvet istället där han inte stör andras sömn. Men han har ju sina bra sidor också så han får ligga kvar i sängen ;-)

2013-08-16
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 1 månader

Tack snälla! Hjälper att höra att man inte är ensam om att vara en bitch ibland. Haha. Min man schysschade (stavning) mig under förlossningen. Jag gav honom bara en dödsblick o han sa inte schhhhh en enda gång till. Bara - kom igen, d här fixar du, snart är d över. -mmmmmm, röt jag. -nästa föder du!!!! Barnmorskorna tyckte jag va rolig, men jag va fullt seriös. Nä man ksn knte fötvänta sig att de ska förstå allt men lite kan de väl försöka iaf. D e ju inte direkt som att slå sig på tån. Men ikväll tyckte jag synd om min man. Han kom hem efter ett 13 timmars skift o va helt slut. Så efter en dusch m sonen fick han däcka i lugn o ro :)

2013-08-15
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...