App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Feber utan andra symptom?

Vår 2½ åring har fått feber utan andra symptom, 40 grader hade hon nu. Allmäntillståndet är bra, hon har varit lite dämpad emellanåt, men är med, leker lite smått, har ätit okej och druckit bra. Läste att det kan vara urinvägsinfektion, men hon har inte klagat över att det gör ont att kissa och har kissat normalt (hon har blöja) och det har heller inte luktat annorlunda. Någon som varit med om samma? Eller kan en virusinfektion börja med feber innan det kommer snuva/hosta? Hon har aldrig fått feber innan andra symptom annars.

2013-08-13
ChildofJune
ChildofJune

Fortfarande bara feber, som mest 40 idag också. Får se om det dyker upp några utslag, men det känns väl mest troligt med tredagars?

2013-08-15
ChildofJune
ChildofJune

Tack för svaren! 3-dagarsfeber har hon faktiskt inte haft - förutsatt att den alltid kommer med utslag då. Får avvakta och se vart det tar vägen.

2013-08-13
ChildofJune
ChildofJune

båda mina har haft det. Dagis har ringt och sagt att vi måste hämta för de har haft ca 40 graders feber och varit mkt trötta. På morgonen var de som vanligt, annars hade vi aldrig lämnat dem såklart.

Båda fick när de var ca 2-3 år gamla. De var friska efter ett dygn och det har inte kommit tillbaka. Mycket mystiskt!

2013-08-13
solskensmamman
solskensmamman

Kan mycket väl vara 3-dagars feber. Alla barn får det någon gång. Min dotter hade det i höstas. Precis som du säger så hade hon endast feber och ganska hög i 3 dagar sen var det som bortblåst :) det är ganska vanligt att de får röda prickar på kroppen efter ett par dagar. Detta är inget farligt och inget som irriterade dottern. Hoppas att det snart går över :)

2013-08-13
saranelson
saranelson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...