App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mår illa av rädsla!! :O

Vi har världens oväder för tillfället och jag är chockad och jätterädd att jag nästan skakar! Det är åska och jag ser enorma blixtar och har hittills sett TRE tromber, varav en ganska stor!! Och man kunde verkligen se att den stora nådde ner till marken.. Det är inte alltid kul att ha bra utsikt hemifrån...   Det här är skitläskigt!!! :S

2013-08-13
xLillaMy
xLillaMy

Har det haglat och regnat i riktiga skyfall hos er idag?:P

2013-08-13
babyonboardhere
babyonboardhere

och nu åskar det hos mig med...

 

men inga andra hemska väderfenomen iallafall.

2013-08-13
solskensmamman
solskensmamman

Usch! Det förra ovädret fick mig att bli rädd. Innan tyckte jag det var mysigt. Men det brakade ju loss uti fan få! :/ rädd att det ska komma igen. Och nu hör jag muller :/

2013-08-13
babyonboardhere
babyonboardhere

Usch, jag är lika rädd som dig. Brukar krypa ner under täcket i sängen o tårarna brukar bara spruta! Som tur är brukar jag inte vara ensam med sonen för det skulle vara katastrof.. Kram till dig!

2013-08-13
jessicamalin
jessicamalin

Jag hoppas det drog förbi oss... hörde lite muller strax efter lunch idag. Vi hade världens åskoväder för några veckor sedan, det började vid 20 på kvällen och höll på till 06 ungefär... Vet att blixten slog ner på ett par ställen men vi klarade oss utan strömavbrott.

2013-08-13
ChildofJune
ChildofJune

hade åskoväder i göteborg idag med o gick hem till en kompis eftersom jag fortfarande är rädd av o vara ute när det åskar o grejjar.

2013-08-13
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 3 år och 2 månader

Vi hade åskan tidigare idag och det var ett rejält åskaväder och det blixtrade en hel del och massa hagel och ösregn.

I lördagsnatt höll det på i nästan 5 tim och det var nog den värsta åska jag nånsin varit med om. Den slog ut både tvn och bredbandet och vi fick tillbaka det först på söndag kväll.

Jag älskar åska och är tack lov inte rädd men, jag har respekt för den och jag har lärt grabben att inte vara rädd. Han tycker det är skithäftigt med åska;)

2013-08-13
Fideli73
Fideli73

Västkusten..

2013-08-13
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...