App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Förberedelser inför bebis?

Hej alla kloka mammor där ute! Jag är gravid i v 33/34 och börjar fundera på vad för förberedelser som är viktiga och nödvändiga inför bebisen. Någon som har några tips? Har köpt det mesta (tror jag!) men börjar känna mig lite stressad ändå över saker jag kan ha missat. Är mitt första barn så har ju noll koll på vad som behövs :) något man inte klarar sig utan den första tiden?

2013-08-12
Kallunkan
Kallunkan

vet inte om någon skrivit detta innan för jag kan inte se alla inlägg men stora bindor är bra att köpa hem

2013-09-08
katrin89
katrin89
Gravid i vecka 6

Märkte att man inte behöver speciellt mycket den första tiden. Kläder, blöjor, våtservetter, amningsinlägg om du nu väljer att amma. För oss fattades smågrejer som inte va akuta och det åkte sambon och köpte. Det finns jättesköna amningslinnen på Lindex som är perfekt att sova i :)

2013-09-08
EmmaFr
EmmaFr
Barn på 2 år och 5 månader

Holy Crap jag har inte ens tänkt på att brösten kommer bli ännu större! Känns som att dom redan är på bristningspunkten! Ett babynest har min sambos syster sytt åt oss, det är jättemysigt. Har nog det mesta viktiga nu tror jag.

2013-09-07
Kallunkan
Kallunkan

Okeej tack för tipset! :)

2013-09-07
Kallunkan
Kallunkan

Tack så mycket allihopa ! Då är jag inne på rätt spår:) min sambos syster ska sy ett babynest till oss så jag hoppas liten gillar den, de verkar smidigt! Då har jag nog det mesta som behövs den första tiden, köpa lite blöjor o sånt :)

2013-08-12
Kallunkan
Kallunkan

Små mjuka handdukar eller torra tvättlappar att ha när bebisen är nymatad och spyan kommer :) de flesta spädbarn spyr upp lite överflöd eftersom att magmunnen är väldigt känslig i början. :) vår dotter spyr alltid efter matning :) ... Kom hem och ta det i lugn och ro, lär känna ert mirakel och köp sen hem nödvändigheter allt eftersom. Det nldvändigaste i början är ju blöjor och tvättlappar, lite kroppspuder och inotyolsalva kan vara bra om det blir irriterad rumpa :)

2013-08-12
Bouzidi
Bouzidi

Vi köpte ett oerhört dyrt bebisnäste (madrass) som heter CocoonaBaby. MEN vi tycker att det var väl investerade pengar! Vår son har sovit så himla lugnt och bra i den i flera timmar varje natt sedan vi kom hem från bb. Nu råkar vår 3 mån gamla pojke vara som en 5 månader i storlek så vilken dag som helst måste vi sluta med madrassen då han börjar bli för stor. Lite trist. Hade velat att han skulle ligga där någon månad till. Men vi får spara madrassen utifall vi får ngt mer barn i framtiden :)

2013-08-12
Hnoss
Hnoss

Man köper på sig massor som man sen inser att man faktiskt inte använder:)..köp det viktigaste som blöjor o våtservetter.jag personligen har köpt allt eftersom jag märker att jag behöver det.det är även ett bra sätt o komma ut lite,så man inte fastnar hemma i soffan:).

2013-08-12
Jen1980
Jen1980
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...