App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad tyckte ni om glukosbelastningen?

Hej! Idag har jag gjort glukos.bel för första gången. Jag vet inte riktigt vad jag väntade mig, men med tanke på vad de flesta sagt så förväntade jag mig att det skulle vara äckligt, vidrigt, att man spyr, fy osv. Man lyssnar ju ofta på andra (även om man inte ska :p). Tog första klunken och förväntade mig att det skulle vara ungefär så, men faktum var att jag tänkte "Jaha? Detta var ju inte så farligt" för jag tyckte verkligen inte alls att det var speciellt farligt. Visst, det var inte gott men det var ändå helt okej :). Vad tyckte ni andra om er glukos.bel? Roligt att veta eftersom smaken är som baken... :) Kramis!

2013-08-12
skruttiplutt
skruttiplutt

Jag ska också dricka en sån här tycker min bm då jag har diabetes i släkten. När under grav ska man göra det? Minns inte vad hon sa. Vad händer sen då efteråt? Om man får dåligt resultat tänker jag.

2013-08-12
ElinorI
ElinorI

Exakt som biljana...

2013-08-12
solskensmamman
solskensmamman

Jag gjorde det 2 gånger och det var det värsta under hela grav jag som inte kunde äta vanligt utan att spy fick sitta och svälja denna äckliga sörja om och om igen under 2 h. Fick med citronsmak ena gången och apelsin andra. Nästa grav tänker jag nog vägra göra detta hemska :(

2013-08-12
Idussen
Idussen

Min drink var neongrön. Bara d gjorde att man va misstänksam. Den va dessutom smaksatt med apelsin, vilket jag tror förvärrade smaken eftersom d blev surt OCH extremt sött. I och med att man ska fasta så länge innan man gör glukosbelastningen så va d m nöd o näppe jag höll kvar d. Va nära att kräkas upp allt. Som tur va så gick tiden fort och jag fick, efter blodprover, ett stort glas vatten. Så nä, för mig va d ingen höjdare.

2013-08-12
Adde86
Adde86

Som du sa, det var äckligt sött men helt ok för mig

2013-08-12
Mammys
Mammys
Barn på 2 år och 1 månader

Jag blev illamående av det överdrina söta. Dessutom sa min snälla mamma som va med mig att hon tyckte det såg ut som ett urinprov. ^^

2013-08-12
Lalared
Lalared
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...