App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Barnvakt

När hade ni barnvakt på era småbarn för första gången? Och hur gick det när ni lämnade dem för första gången? Mitt barn är nu 8 månader och jag har aldrig haft barnvakt. Men ska väll snart låta min dotter ha barnvakt för första gången men är så nervös för det. Fast jag vet att alting nog kommer gå jättebra så blir man ju ändå jätte nervös.

2013-08-10
Cissi1992
Cissi1992

Min dotter är 1månad, hade barnvakt av hennes farmor då Vi var och kollade på bio. :)

2013-08-10
Nappol89

Juste, var inga problem när han sov hos farmor o farfar första gången. Är lätt att ha o finner sig snabbt o är nöjd dom få gångerna han är utan oss.

2013-08-10
jessicamalin
jessicamalin

Sonen var ca 5 månader när han sov borta första gången, och enda gången hittills! Gillar inte o lämna bort så dröjer tills nästa gång jag lämnar bort över natt. Annars kan det bli någon timme på dagen jag lämnar bort om det är nåt viktigt. Men som sagt, gillar inte att skaffa barnvakt. Sonen är snart 9 månader.

2013-08-10
jessicamalin
jessicamalin

2 mån på dagen (sova middagtid). I 1,5 h vi var och åt lunch och lillan sov hela tiden.

2013-08-10
solskensmamman
solskensmamman

första var nog runt halvåret när vi hade barnvakt över natten. han var en lätt bebis som trivdes hos alla. Inga problem någonsin med honom.
2an var över ett år kanske närmare 1, 5 innan vi lämnade henne. hon va inte en sån bebis man lämnar bort. men de få gånger hon sovit borta (tror det e 3) utan oss så har det gått jättebra, inga som helst problem.
Vi sover oftast hos den som e barnvakt ( typ 98% av ggr) så vi finns ju alltid där hos dem på morgonen också.
grabben har nu på äldre dagar sovit själv på eget initiativ hos mormor och morfar å då har vi sovit hemma. men har vi lämnat för att göra något själca där barnen inte kan vara med så kommer vi till dem på natten

2013-08-10
osisen
osisen

Första gången var när min son var 2,5 månad men de var bara för att vi var tvungen att fixa med nya lägenheten och de var ca 2,5timme. Annars var det första gången i går 9,5 månad gammal. jag la honom innan vi gick så han märkte aldrig att jag var borta (ca 4 timmar) de är enda gången jag lämnat bort honom eller vi. Vill helst inte göra det hehe men någon gång måste man ju de tillslut ;p

2013-08-10
Gabriiellla
Gabriiellla
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...