App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

4 åring!! Hur är era??

Sonen är 4 1/2 år. Och jag börjar undra om allt är normalt. Han e trotsig,pratar man med han så kan han titta på en och le, skratta och ignorerar en. Kan få vredes utbrott för typ inget. Åker man iväg eller träffa okända människor så blir det som att vända på en hand. Blir högljud och fjantar sig. Han blir helt annorlunda. Eller e det så att han är i en period nu!! Men han är ju sån för det mesta

2013-08-10
Brunet_tj
Brunet_tj

En av mina söner fyller snart fyra... Han har varit sådan sen han fyllde 3 år!! Men nu har han börjat lugna sig nåt enormt. Men han har också varit extremt trotsig i nästan ett år... Hör till utvecklingen.
Har inte vågat pusta ut ordentligt än, men hoppas trotsen håller sig borta nu...

2013-08-29
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

det hör till åldern...trots. Jobbar på fsk med den åldern 4-5år + att jag har en dotter i samma ålder och de flesta av dem är så mot sina föräldrar...man får se rätt mkt av det när föräldrarna kommer och hämtar...och lite av det även på fsk. Även dottern testar här hemma...har haft sommarlov sen den 31/5 (till den 31/8) och de sista 2 veckorna har det varit mkt trots...vi är otroligt lika hon och jag och går varandra på nerverna t.o.fr.

2013-08-10
Blomman79
Blomman79

Min brorson var så i den åldern, man vågade knappt ha dörren olåst när han var på besök för helt plötsligt var han borta! Men nu har han lugnat sig enormt (han är 5 1/2), det är nästan som en helt annan unge!

2013-08-10
Bursjoeoe
Bursjoeoe
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...