App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

känna av äl, mens efter förlossning

För tre veckor sedan trodde jag att jag hade åkt på en magsjuka, men det gick över på en dag... Två veckor senare kom mensen. Är inne på 6:e mensdagen idag och blöder knappt längre. I övrigt hade jag en vanlig mens, som jag hade förr... den där magsjukan måste ju då ha varit ägglossningen?! (första äl efter fl) Har aldrig känt av den tidigare... Nu har jag ju fått mens då... men varför har jag metallsmak i munnen, halsbränna, springer på toa stup i kvarten och `morgonillamående´fast på kvällarna? Yr och humörsvängar. Gravid borde jag inte vara eftersom jag har haft mens... Klimakteriet stämmer väl inte heller, fyllde 29 år i tisdags... Kommer jag ha så ont i magen med molande mensvärk varje äl och mens hädanefter?? Känns lite som växtvärk i magen när man är gravid. Ni som känner er äl, har ni alltid känt av den och gör det alltid ont?

2013-08-09
zmiley
zmiley
Bebis på 7 månader

Tack för svar!
Verkar bara vara att gilla läget, då. Hoppas det inte gör lika ont varje gång då...

2013-08-10
zmiley
zmiley
Bebis på 7 månader

*Pling!* Kan det ha varit ÄL jag kände av för ca två veckor sedan när jag hade otroligt ont i magen under en dag? Nu två veckor senare har jag småblödningar, ingen riklig mens som innan graviditeten men det beror antagligen på att jag äter cerazette nu. Har aldrig känt av ÄL förr men efter att ha läst dessa beskrivningar så känns det ju inte helt omöjligt...

2013-08-10
sandrapatricia
sandrapatricia

Jag har inte känt av ägglossning förr, men sen jag fck barn har jag känt det tydligt. Smärta, illamående och så vidare. Som tur är varar det bara någon dag för mig.

2013-08-09
Jasie
Jasie

jag har aldrig haft mensvärk i hela mitt liv tills efter förlossning. kände av ägglossning och hade otrolig mensvärk. det blev lite bättre efter nåt år... men känner fortfarande ägglossning och har mensvärk 1-2 dagar. :-(

2013-08-09
klumpidunsa
klumpidunsa

Jag känner av min äl och det gör fruktansvärt ont, ibland känns det som hugg typ när man sätter sig ner snabbt så ännu det som någon trycker upp en kniv i ändan..... Och precis innan min mens kommer har jag graviditetssymptom, illamående, humör, yr, trött och kan kissa ofta :) det gör nog olika ont från gång till gång men det känns alltid. Ibland gör det så ont att man inte kan ha sex, speciellt när det stöter emot, inte så smidigt när man planerar babyverkstad :)

2013-08-09
Biljana81
Biljana81
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...