App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur medvetna är era 6-7åringar om vad de har på sig?

Min son börjar lite smått ha åsikter om vilja tröjor han ska ha på sig. Han har aldrig brytt sig tidigare men nu kan han säga - den är löjlig, barnslig eller inte så cool. Det känns mer son att han oroar sig vad andra ska tycka om det han har på sig, vilket jag rycker är trist. Många killar i hans ålder har spindelmannen, starwars, angrybirds el liknande på sina tröjor men jag har aldrig köpt sådant till honom. Dels för att han inte leker med något av det och sedan för att jag själv tycker det är såååå trist. Jag har köpt mkt enfärgat, rsndigt och ibland möbstrat men inte med de typiska kill figurerna på. Hur medvetna är era barn?

2013-08-08
emcb
emcb

Min äldsta fyllde just 6 år... Ca 4 månader bakåt började han välja kläder själv. Jag har handlat både enfärgade, randiga och superhjälte-tryck på... Han ratar allt förutom ´coola´tröjor med star wars, ben10, spindelmannen, avengers, hulken, iron man, angry birds etc... Han tvärvägrade allt rosa tills han såg att min systerson (12 år) och min lillebror (10 år) hade rosa på sina boxers, samt rosa keps... så nu är rosa `coolt`...
Han får nu följa med och handla själv det han vill ha.

Lillebror på 3,5 år har valt sina kläder sen han var 2 år! Han är såå mån om sitt utseende, han väljer till och med sina boxer!!!

andra syskonen är 4 månader och 2 år... dem bryr sig inte än :)

2013-08-09
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

min 7 åriga kille bryr sig inte alls men ibland kan han säga att han vill ha ngn viss tröja på sig.

2013-08-09
jenccy
jenccy

min son e halvnoga.
han får mer och mer vara med och köpa kläder och jag vet ungefär vad det är han vill ha.
Jag brukar ju be honom klä på sej och då väljer han ju vilja kläder han ska ha på sej såklart.

2013-08-09
osisen
osisen

Jag har sen grabben var väldigt liten låtit han få vara med och shoppa hans kläder och jag vet vad han gillar och jag köper mycket efter det. Jag älskar kläder med spiderman, star wars, ben 10 och liknande tryck och det har gått hem hos grabben. Även en del randigt gillas. Den enda färg grabben aldrig gillat är rosa och det har han fått slippa. Enfärgade tröjor är trist och går bort hos mig.

Jag handlar det mesta på hm, lindex, cubus och kappahl som både jag och grabben tycker har bra och snygga kläder.

2013-08-09
Fideli73
Fideli73
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...