App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vågar jag gå på universeum utan vagn?

sitter å väntar på en kompis å funderar på om jag vågar. ungen hatar ju vagnen nu för tiden. enda sättet att få henne å sitta utan att skrika e om hon får sitta på fotstödet. Men hon rör sen så mycket så jag kommer få jaga konstant å inte kunna slappna av. Men det känns samtidigt bajs å släpa på en vagn som ingen absolut inte vill sitta i :O Så ska jag chansa. klarar min snart tvååriga dotter en tur på universum utan vagn? !

2013-08-08
osisen
osisen

ja det hade varit intressant å testa det iaf
men jag ser framför mej hur monster när hon upptäcker att hon sitter fast och det tar stopp ställer sej å lutar sej för att se hur långt hon kan hänga i selen innan hon hamnar i marken .
Sen hade hon med största sannolikhet tagit av sej ryggsäcken när hon tyckte att hon hade suttit fast färdigt eller de kanske e så smarta så man knäpper fast på ryggen??? för i så fall skulle det nog funka bättre :-D
ja har en liten klättrande monsterhoudini nämligen. högljudd e hon med. och fullständigt galen och helt otroligt söt ;-) men överlevnadsinstinkt saknar hon .

2013-08-08
osisen
osisen

fast va händer nät hon springer iväg då.. ska ja springa efter då annars tar det ju tvärstopp å hon faller i backen :O
å ja har kanske dålig pli på barnen då men min 7åring försvinner heeela tiden.. inte några längre stunder men han håller ju sig ibte direkt synlig hela tiden. han vandrar iväg utan å fråga efter oss.

2013-08-08
osisen
osisen

i hur många är är tanken att man ska ha den på barnen?
för risken finns ju att de blir tagna av någon å känns nästan större när de e lite äldre, 4-7 år. Men då känns det ju lite konstigt å gå med koppel.
Ja jag kanske e dum jag vet inte men jag kan inte komma till freda med att ha henne i koppel.

2013-08-08
osisen
osisen

nu varvar hon med att ligga på min mage och gosa å leka med monstertruckar på bordet så det får nog bli sängen snart :-D

2013-08-08
osisen
osisen

jag har ju en unge som mer än gärna springer bort men koppel på henne vägrar jag, det känns bara så fel även om jag såååååå många gånger önskat att jag hade.
Jag lämnade vagnen. vi var på universeum i 4, 5h och ja bar henne i underjorden för det va läskigt och upp å ner i de stora trapporna för det tog sån tid för henne å hob stoppade upp hela kön å det var ju määäääängder med otåliga människor där idag ;-)
hon har försökt rymma några ggr men jag börjar få in vanan att jaga efter henne och uppmärksamma när hon är påväg att dra.
Hon hade sovit middag påvägen dit15-20min och hon har hållit ihop helt och hållet.
Stolt över min monstersessa som skötte sej så fint utan gnäll och gny!

2013-08-08
osisen
osisen

då ska ja göra ett test i värsta fall får ja väl springa ut å hämta vagnen om det blir kris å panik!

2013-08-08
osisen
osisen

Jag har gått på universum med rullstol o det var inte lätt! Kringelikrokvägar för att hitta hiss så man missade massor. Jag hade föredragit utan vagn.

2013-08-08
Sunsweet
Sunsweet
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...