App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nån som vet

Min mens kom tebax när jag började trappa ner amningen med dottern som nu är 10 månader. Första mensen kom i maj å ha därefter kommit regelbundet varje månad precis som innan jag vart gravid, har nästan alltid haft regelbunden mens å aldrig varit med om att den hoppat eller uteblivit förns då jag var gravid senast :) Nu har jag gått över med 5 dagar, skulle ha haft den 5/8. Tagit 2 gravtest med 2 dagars mellanrum, båda negativa. Vet att med dottern gjorde jag några innan jag fick positiv å då va de e väldigt svagt streck så va tvungen å ringa å rådfråga MVC som sa att 2 streck (gjorde med Apotekets egna då) alltid betyder gravid å ja jag va ju gravid. Kan de va så att vissa ha lägre hormoner. Just nu vet jag inte vad jag ska tro, e de vanligt att mensen hoppar över? Tyck inte jag gjort nå annorlunda mot för dom andra gångerna så att de skulle beror på stress eller matvanor. Har molande värk i nedre delen av magen å e aptrött, inget jag börjar va vid mens. Kan ju tyckas att jag skulle känna igen gravid symtom då jag varit gravid förut men med dottern kände jag knappt att jag va gravid förns i v 13-14, endast att mensen va sen som fick mig å förstå. Vad ska jag göra? Vänta nån dag till å ta ett nytt test? Nån fler som varit med om att få negativ först några gånger men sen positivt? Eller e de bara hoppet som inte riktigt vill ge upp då vi längtar efter en 2:a å jobbar på det?!

2013-08-07
ica_86
ica_86

Snart dax. Imorgon väntar jag min mens, om jag nu räknat rätt å den inte hoppar. Hoppas ju såklart att den inte kommer alls å jag e gravid, att vårt jobbande för en liten till ha gett resultat. Men samtidigt försöker jag inte hoppas för mycket å lär nog vänta några dagar efter imorgon om den inte kommer då, innan jag vågar ta ett grav test. Känner iaf inte som att mensen e på gång å brukar alltid å även så nu efter jag fick tillbaka den efter avslutad amning, så brukar jag ha lite spänningar å molande värk dagarna innan mensen men inget nu. Inget åt andra hållet för delen heller. Men försöker å inte läsa in för mycket i allt utan håller tummarna nu, annars e de väl bara å jobba vidare 😉

2013-09-10
ica_86
ica_86

Tack Lady83!! :)

2013-09-02
ica_86
ica_86

Tack!! Ja de hoppas vi med. Ha jobbat på de så att säga ;) Så få se om nån vecka om mensen kommer eller ej. Tror jag ha haft äl denna vecka, då alla tecken som jag brukat ha vid äl ha varit, lite öm i magen, lite mer rinniga flytningar å en känsla av att nåt pågår i kroppen (kanske töntigt men tyck jag kan känna på mig ungefär när jag ha äl). Så vi ha jobbat på bebis görandet å få väl se om de gett resultat. Trevligt e de iaf ;)

2013-08-30
ica_86
ica_86

Gjort ett till grav test å de va oxå negativt så bara å inse, jag e inte gravid å de va kanske ändå mensen som kom senare än vanligt sist. Lite låg just nu för än om man vet chanserna e rätt små igentligen, e ju inte så länge man kan bli gravid vid varje menstruationscykel men lik förbannat blir man ju besviken. Nä fokusera på de underbaraste av allt jag har, nämligen e frisk å fin dotter som gör mina dagar mer lätta att leva :) Hoppas på att de snart tar sig så vi får vår 2:a oxå ;)

2013-08-28
ica_86
ica_86

Ska nog göra de. Tack för svar!!

2013-08-25
ica_86
ica_86

Gör ett test imorgon så slipper Du gå och fundera... Med min första son hade jag 'mens' trots graviditet så fick en chock när vårt bf-datum flyttades framåt en hel månad... Sedan hade jag mindre blödningar runt förväntad mens-datum fram till v.16 med de två första barnen...
Och andra graviditeten fick jag två negativa tester då mensen var två dagar sen... På tredje dagen blev det positivt.
Lycka till!!

2013-08-25
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Kan ändå inte släppa att de e nåt, fick ju som sagt nå mensliknande blödning 14:e nu i månaden, å den pågick i knappt 4 dar, blödde väldigt lite jämfört med hur det brukar vara vid mens, kan man trots blödning vara gravid? Eller i värsta fall var det ett väldigt tidigt missfall? Usch kan inte släppa det, då jag fortfarande känner mig håglös å trött, mellan åt öm i magen å ärligt talat e mitt humör som en jävla berg å dal banna. Det lättaste skulle väl vara å göra ett nytt grav test å funderar starkt på å köpa de nu när jag få pengar imorgon, men antar att jag samtidigt e rädd å få ännu ett negativt test. Nä fy va tankarna snurrar. Behövde nog få skriva av mig bara.

2013-08-25
ica_86
ica_86

Få hoppas på nästa gång, blir å ligga i, haha, då jag inte nu e helt hundra längre på äl. Håller tummarna för dig med.

2013-08-19
ica_86
ica_86

Verkar nu som mensen ändå kom 1 1/2 vecka sen. Kändes lite jobbigt ärligt talat för innerst inne hoppades man ju. Nä nytt försök då helt enkelt.

2013-08-14
ica_86
ica_86

Va dom jag testade med nu. Ännu ingen mens å känner mig uppsvälld, molande värk å trött. Funderar på å ringa MVC å rådfråga med dom. Som sagt kan ju va mensen som hoppat men för nån som aldrig varit med om de så blir man ju fundersam.

2013-08-11
ica_86
ica_86

Menar 2/8 😜 slant på knapparna

2013-08-07
ica_86
ica_86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...