App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur gör man?

Hur ska jag någonsin kunna acceptera att jag aldrig får hålla mitt barn igen? Aldrig någonsin kommer få höra honom skrika.. Hur gör man för att acceptera verkligheten? Allt är värre är värst just nu.. Jag är så arg och ledsen!! Fan ta verkligheten!

2013-08-07
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Styrkekram till dig och din familj ❤❤❤

2013-08-08
Iffe
Iffe

Verkligheten och världen är inte varken rättvis eller vacker alla dagar. Men mins det Linz att allt du söker efter kommer du att finna oavsett vad det är. Du kan välja dina vägar, dina svar och din verklighet. Du är stark. Din styrka kommer att växa. Du är själv med och bestämmer hur lång tid du behöver.

Jag tror att de starkaste människorna får utstå de svåraste prövningarna. För vanliga småproblem har inget att lära dem. Så därför får man du utsättas för de svåraste prövningarna för att man skall kunna fortsätta att utvecklas. Jag vill tro att det du varit med om ger något gott och inte bara är av ondo. 

Det är inte mycket till tröst så länge du är uppe i sorgen. Men en dagkommer du att vakna och se världen i färg igen. Det gråa täcket som nu ligger överdina ögon kommer att försvinna och ersättas av det du uträttat undertiden du bearbetat din sorg. Och om du inte redan ser det kommer du att märka att du hjälpt många fler som är i samma eller liknande sits som du som följer din sorg, som lär sig av den och som bearbetar med dig. Både i det tysta och de som ger dig svar. 

Många är vi som följer din resa. Vi delar din sorg, din kraft, din bearbetning.

Ditt barn bor för evigt i ditt hjärta. Det är den vackraste platsen av alla. Den är fylld av kärlek. Hedra den platsen, men låt den inte skymmas av sorg. Minns att så länge man är mamma är man behövd. Fler är de som behöver dig. De lär sig din styrka. 

Livet är hårt och orättvist. Det vi lär våra barn är hur vi hanterar det och hur vi vill att de skall klara sig igenom det.

Vårat hjärtans djupaste önskningar och känslor är dem vi kommer få bekräftade, för det är de svaren vi söker. Våra rädslor, vår sorg, vår glädje, tro och hopp.

Ta dig den tid du behöver, men glöm inte att nuet är gårdagens framtid. Framtiden blir till det vi gör den och vad vi vill att den skall vara, oavsett vad dåtiden gav oss för sår.

Fortsätt kämpa Linz. Det blir ljusare. Inte världen och inte verklighten, men ditt liv, din familj och ditt hjärta, Din nutid.

Kram på dig. Tänker på dig och de dina.

2013-08-08
RallyD
RallyD

De låter jätte fint.. Har gått med i grupper här på nätet för änglamammor.. De ger tröst samtidigt som det är jobbigt!! Brukar ha med dottern till graven.. Vi pratar me lillebror och sjunger ibland.. Känns bra just då! Tack för dina ord norrlänning..

2013-08-08
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Efter 2 besök hos kurator så har jag nu fått en psykolog med täta träffar.. Verkligen behövligt och skönt.. Jag hoppas verkligen de kommer en dag man slutar vara arg på världen.. Sommaren har gått hyfsat bra.. Men de e nu som allt kommer o känns bara skit..

2013-08-07
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Jag födde min pojke stilla..

2013-08-07
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

va har hänt?

2013-08-07
PetraB
PetraB
Barn på 3 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...