App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sammandragningar/för​värkar??

Är det någon skillnad eller är det samma sak? Jag är i vecka 34 (andra graviditeten) och nu i eftermiddag/kväll har jag börjat få som sammandragningar fast det gör mer ont och sprider sig ut längs ryggen också, och magen blir inte hård som vid en sammandragning! Det är riktigt så jag måste stanna upp i vad jag än gör. Kan verkligen inte minnas att jag hade det såhär under förra graviditeten, när sammandragningarna kom då så blev magen stenhård, men jag kunde ändå fortsätta med vad jag höll på med... Så har det förvisso varit nu med, men det är just idag som jag märkt att magen inte blivit hård alls under dessa stunder och att jag måste pausa det jag håller på med.

2013-08-07
Bursjoeoe
Bursjoeoe
Barn på 3 år och 1 månader

såg nu att jag flyttade fram mig själv en vecka :D är i vecka 34, inte 35 :D

2013-08-11
junior3
junior3

Hej, känner igen mig, är i vecka 35 nu, och har precis likadant.. vaknar på nätterna med sammandragningar med menssmärtor..är jag ute o går så e det omöjligt att ta ett steg till när det kommer..jobbigt värre..

2013-08-11
junior3
junior3

Min första graviditet nu och jag har värkar där jag måste stanna upp och där magen blir stenhård. Man känner verkligen hur något trycker ner bebis. Du som föder för andra gången kanske bara känner av det annorlunda? Du kan ju alltid ringa fl och rådfråga :)

2013-08-07
Plumpan
Plumpan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...