App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid trots Cerazette?!

Har ätit Cerazette i en dryg månad nu och sonen är snart 12 veckor. Han ammas, plus får lite tillskott/ersättning. Nu har jag börjat nojja om jag redan blivit gravid igen. Känner igen känslan i kroppen och magen från när jag blev gravid med sonen förra året. Hjälp! Jag hoppas inte det! Kan det kanske bara vara hormonerna som spökar? Vill inte behöva göra abort :(

2013-08-07
Hnoss
Hnoss
Bebis på 16 månader

Usch och fy...verkar ju inte lovande...blir till att testa mig om en två veckor :( Håller tummarna för att det bara är hormonerna som spökar! Nog för att jag vill ha fler barn, men inte så tätt inpå vår första. Samtidigt känner jag starkt att jag inte vill göra abort :( Hoppas verkligen på att hormonerna spökar!

2013-08-07
Hnoss
Hnoss

Jag blev det. Åt dom och nu är dottern 8 mån

2013-08-07
xariz
xariz

Jag hade "gravidsymptom" efter att ha börjat med Cerazette, trodde flera gånger under det första året att jag var gravid men det var jag inte =) Men det är ju alltid en risk att man kan bli gravid trots p-piller, det är ju inte 100% säkert.

2013-08-07
Jasie
Jasie

vänta en elr två veckor till. jag blev gravid av dem o kände på mig redan vecka 2 att nått va på g. hade oxå oregelbunden mens så hade svårt o veta när den skulle komma men sen kan ppillrena ge lite spöksymptomer har haft det utan att vara gravid.

2013-08-07
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 2 år och 2 månader

När kan det vara rätt tidpunkt att göra grav test? Har ju ingen riktig mens med Cerazette så jag kan inte ha det som ngt riktmärke. Var ca 2 veckor sedan vi hade samlag för första gången efter förlossningen...

2013-08-07
Hnoss
Hnoss
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...