App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När är det okej att åka ut med spädbarn?

Min lille pojk är snart 1 månad gammal, och min kille o hans vänner har fått en idé att åka till Hafstens Camping nu i slutet av Augusti p.g.a av att en fyller år.. Var där föra året och det är väldigt barnvänligt o fina stugor, men är det lämpligt att ta med ett spädbarn till en camping? Just när folk runt omkring kommer dricka lite. Någon annan som har tagit med bebisar till campingar? (Denna campingen ligger inte långt från där vi bor, om det skulle vara problem, men endå :/ )

2013-08-07
AnnaaJo
AnnaaJo
Barn på 3 år och 8 månader

Iffe: vi tänkte hyra en stuga över en helg, okej, jag är nästan nykterist jag med :) hehe.. jag är lite skygg av mig när det gäller det så jag går gärna iväg när jag ska amma.. jo, det kanske går bra att åka iväg, så får man se hur det går :)

2013-08-08
AnnaaJo
AnnaaJo

Tänkte ni hyra stuga, tälta eller husvagn? Min son har varit med i husvagn typ 10 gånger och han är 7 månader snart. Vi har ofta med nån eller några vänner som brukar dricka lite. Jag däremot dricker aldrig, är näst intill nykterist. Det har funkat jättebra! Vi snackar ju dock inte om nån brakfylla nu... Men det är ju bra att ni bor nära så du har en plan B.

Jag ammar aldrig öppet, men lite som Betty86 säger att i min egen husvagn ammar jag var och när jag vill. Det är upp till den som har ont av det att lämna platsen i så fall.

Åk ni, det tycker jag :)

2013-08-08
Iffe
Iffe

Vi var på 60 årskalas när lilleman var tre veckor det gick kanon trots hög ljudnivå och alkohol han sov som en stock och mådde bara fint :)

2013-08-07
Idussen
Idussen

tack för svaren ! :) jo, jag är själv emot alcohol i närheten av barn o så, men mina vänner dricker med måtta om jag o lillen åker med, så det blir inget direkt festande.. det var på bvc som dom sa att om någon dricker så är det inte bra o vara nära bebisen, för dom känner av den lukten o känner dig då otrygga.

2013-08-07
AnnaaJo
AnnaaJo

Vår minsta var 10 veckor när vi tältade. Funkade bra, men vi festade inte (dricker sällan och aldrig med småbarn). Blir det stökigt får du väl gå undan, det tycker väl ingen är konstigt.

2013-08-07
solskensmamman
solskensmamman

go for it.. vi har alltid haft med barnen på våra partyn å det funkar utmärkt. men våra vänner sköter sej å andra sidan. sen dricker jag inte själv så ja kan ju alltid välja att åka hem om det skulle behövas. . vilket det hmalsrig har gjort.

2013-08-07
osisen
osisen

Okej :)
Tkr det kan kännas lite jobbigt när det är alcohol med i bilden liksom,
sen att man får springa iväg o amma o byta blöjer, visserligen gör man likadant hemma..
Men det kanske är jag som nojar lite mycket att ta med han ut så,

2013-08-07
AnnaaJo
AnnaaJo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...